13.8 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăDivertismentTutorialul ZileiFa testul palmelor si afla de la un specialist in chiromantie cine...

Fa testul palmelor si afla de la un specialist in chiromantie cine iti este SORTIT!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Simona Halep fotografiata in vacanta alaturi de noul iubit

Simona Halep a fost surprinsă alături de un tânăr misterios...

Care este zodia ta pereche, in functie de data nasterii?

Compatibilităţile dintre zodii au puterea de a contura direcţia...

Mâna stângă şi mâna dreaptă au roluri diferite în chiromanţie, iar împreună îţi spun exact cum stai cu dragostea, scrie feminis.ro.

Aşadar, împreunează-ţi mâinile ca în imaginea de mai sus şi studiază cu atenţie linia inimii (marcată cu roşu în imagine), care începe la marginea palmei şi urcă, de regulă, până la intersecţia dintre degetul arătător şi cel mijlociu.

În funcţie de poziţia acestor două linii ale inimii, există 3 combinaţii care trădează modul în care percepi dragostea şi îţi dezvăluie destinul pe plan sentimental.

1. Liniile coincid

Dacă în momentul în care ai apropiat mâinile, cele două linii formează una continuă, înseamnă că eşti o fire sensibilă, blândă şi cu mult bun simţ. Nu îţi plac schimbările bruşte, iar viitorul îţi rezervă o relaţie cu un partener pe care cei din jurul tău îl vor aprecia în unanimitate. Vă veţi potrivi de minune şi veţi primi cu siguranţă binecuvântarea părinţilor voştri.


Citeste si:

Arata-mi palmele ca sa-ti spun de ce boala suferi!

Pas cu pas! Uite cum sa citesti in palma!

Cea mai mare greseala pe care o faci cand te speli pa maini! Te poti imbolnavi singur!


2. Linia palmei drepte se află mai sus

Eşti apreciată în rândul celor mai în vârstă şi există şanse mari ca între tine şi partenerul ideal să existe o diferenţă de vârstă majoră. Acest lucru nu te deranjează, întrucât cauţi esenţa dincolo de aparenţe, iar dacă o situaţie îţi oferă confortul de care ai nevoie, nu ţii cont de părerea celor din jur.

3. Linia palmei drepte se află mai jos

Eşti uşor agresivă, îţi plac provocările şi preferi dragostea pasională, arzătoare. Ţi se potriveşte de minune un student focos sau un străin misterios. Cei care au linia inimii plasată mai sus la mâna stângă sunt, de regulă, oameni frumoşi, irezistibili, cu un magnetism aparte. Aşadar, dacă ţi-a picat cineva cu tronc, îl vei cuceri cât ai clipi!

Ultimele stiri