Intra in contact cu noi

Retail

Cele mai mari COMPANII fac angajari! Ai nevoie de studii medii si maximum un an experienta!

Publicat cu

pe

Cele mai mari companii fac angajari, daca ai absolvit liceul si ai cel mult un an experienta de munca poti depune cv-ul fara sa mai stai pe ganduri.

BCR angajeaza omul potrivit pentru postul de consilier contact center in Ploiesti.

Te califici pentru acest post daca ai studii medii, ai cel putin sase luni experienta in domeniul relatiilor cu clienti, stii sa operezi un PC, ai cunostinte medii de limba ngleza, ai cunostinte generale despre produsele si serviciile bancii.

Candidatul ideal pentru acest post are bune abilitati de comunicare, poate lucra cu clienti dificili, poate lucra eficient in conditii de stres si are abilitati de planificare si organizare.

Reclama

5 aprilie este ultima zi in care se primesc candidaturi pentru locul de munca vacant la BCR. Detalii gasiti aici.

Romtelecom angajeaza cinci reprezentanti vanzari business in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Targu-Jiu.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii medii, ai initiativa, ai cunostinte de limba engleza, esti orientat catre rezultate, ai bune abilitati de comunicare, stii sa operezi un PC si ai permis de conducere categoria B.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au minimum un an experienta in domeniul comercial-vanzari sau domeniul IT/telecom.

Reclama

Pana pe 20 martie se primesc CV-uri pentru locurile de munca vacante la Romtelecom, potrivit anuntului de recrutare care poate fi accesat aici.

UPC angajeaza 10 reprezentanti vanzari pe teren la Bacau, Braila, Focsani, Galati, Iasi.

Esti potrivit pentru acest post daca iti place sa lucrezi pe teren, esti un excelent comunicator, esti organizat, ambitios, perseverent.

31 martie este ultima zi in care angajatorii primesc candidaturi pentru locurile de munca disponibile la UPC. Informatii suplimentare despre acest post gasiti aici.

Reclama

eMag angajeaza 20 de lucratori gestionari in Bucuresti.

Te califici pentru acest post daca ai cel putin studii medii, ai cunostinte medii privind componente hardware si de operare PC – Word, Excel. Candidatul vanat de angajatori pentru acest post este un bun comunicator, poate lucra eficient in cadrul unei echipe, poate respecta termenele-limita impuse si poate face performanta in conditii de stres.

1 aprilie este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru postul vacant la eMag. Detalii, aici.

Lidl angajeaza vanzatori la Oltenita, Falticeni, Oltenita, Zarnesti.

Reclama

Esti potrivit pentru acest post daca esti amabil si orientat catre clienti, iti place sa lucrezi in echipa, esti flexibil, punctual si rezistent la stres. Sunt avantajati la angajare candidatii care au mai lucrat in domeniu.

Pana pe 4 aprilie se primesc CV-uri pentru locurile de munca vacante la Lidl.

Metro Cash & Carry angajeaza un sofer la Arad.

Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B/C, este flexibil, loial, orientat catre cerintele pietei si ale clientului si, de asemenea, un bun comunicator.

Reclama

Si in acest caz, 4 aprilie este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Metro Cash & Carry angajeaza 50 de agenti achizitie clienti in Bucuresti, Craiova, Ilfov, Pitesti, Suceava, Voluntari.

Esti eligibil pentru acest post daca ai cunostinte de engleza, esti un bun comunicator, esti flexibil, stii sa operezi un PC si esti dispus sa muncesti pe teren.

5 aprilie este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru locurile de munca disponibile la Metro. Amanunte, aici.

Reclama

Bricostore angajeaza trei casieri in Arad, Oradea, Pitesti. Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii medii si ai promovat examenul de Bacalaureat, ai cunostinte de operare PC, demonstrezi ca esti responsabil, organizat, corect, rezistent la stres.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au cel putin sase luni experienta in operare la casa de marcat si cei care au mai lucrat cu clienti.

4 aprilie este ultima zi in care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de munca vacante la Bricostore. Detalii gasiti aici.

Bricostore mai angajeaza 10 lucratori comerciali in Braila, Brasov, Focsani.

Reclama

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul si a promovat examenul de Bacalaureat sau a urmat scoala profesionala cu profil tehnic. Are, de asemenea, cunostinte medii de operare PC, este corect, responsabil, rezistent la stres.

Sunt avantajati la angajare candidatii care au minimum sase luni experienta in domeniul comercial si cei care au cunostinte generale despre bricolaj – materiale de constructii, instalatii, amenajari, electrice, feronerie, decoratiuni, functie de specificul fiecarui raion.

Si in acest caz, pana pe 4 aprilie se primesc CV-uri pentru locurile de munca disponibile la Bricostore, potrivit anuntului de recrutare pe care il poti consulta aici.

Socar Petroleum, reprezentanța companiei petroliere si de gaze naturale detinuta de statul Azerbaijan, angajeaza cinci bucatari pentru statia peco Dumbravita (Timisoara).

Reclama

Candidatul potrivit pentru acest post are diploma de calificare in domeniu. Sunt eligibili si candidatii care nu au obtinut-o si isi iau angajamenul ca o vor dobandi in cel mai scurt timp posibil de la angajare.

Candidatul potrivit pentru acesst post este ordonat, rezistent la stres, clinic sanatos, respecta cu rigurozitate regulile de igiena. Sunt avantajati la angajare candidatii care au experienta.

3 aprilie este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru postul ofertat de azerii de la Socar. Detalii gasiti aici.

Sursa: economica.net

Reclama

Retail

BAT Romania lanseaza alternativa pentru GLO fara tutun sub brandul „veo™”

Publicat cu

pe

BAT Romania a anuntat lansarea primului produs incalzit fara tutun al companiei, comercializat sub brandul veo™. Compatibil cu dispozitivul glo, acest produs inovator ofera fumatorilor si consumatorilor adulti de produse cu nicotina o alternativa la fumat care nu contine tutun si nu implica ardere.

veo™ contine Rooibos – o planta consumata in mod obisnuit sub forma de ceai fara cafeina – oferind astfel consumatorilor o alternativa la fumat fara tutun.

Dr. James Murphy, Director pentru stiinta si cercetare in cadrul BAT, a mentionat: ”In zece ani, am trecut de la comercializarea unei singure categorii de produse la un portofoliu cu multiple categorii. Parte dintre aceste noi categorii de produse contin tutun, altele nu, dar toate au un numitor comun important: nu implica ardere.

Prin corelarea asteptarilor consumatorilor cu inovatii remarcabile, dezvoltarea veo™ reprezinta un pas inainte in atingerea obiectivului nostru de construire a unui viitor mai bun, in care oferim fumatorilor si consumatorilor adulti de produse cu nicotina o gama cat mai diversa de produse cu risc redus.*”

Reclama

Consumabilele veo™ contin frunze de Rooibos, care sunt infuzate cu nicotina de inalta calitate si arome in timpul procesului de fabricatie.

Odata incalzit in dispozitiv, produsul veo™ emana o aroma placuta. Rezultatul este un produs care ofera o experienta completa, fara tutun si care nu implica ardere.

veo™ este disponibil in magazinele din Romania incepand din 11 septembrie.

Final

Reclama

* Pe baza dovezilor stiintifice si presupunand o trecere completa de la fumat la aceste produse, care nu sunt lipsite de riscuri si creeaza dependenta.

Continua sa citesti

Economie

Două decenii de la lansarea celui mai cunoscut produs din portofoliul Cris-Tim – salamul Săsesc. Peste 76.000 de tone vândute

Publicat cu

pe

Radu Timiș Jr.: “La Cris-Tim am folosit timpul cu folos și i-am dat valoare prin tot ceea ce am făcut în acești 30 de ani de existență – de la primul chioșc de doar 12 mp, de la primul Salam Săsesc și de la crearea produselor cu Eticheta Curată.”

La mai bine de 30 de ani de când intra în lumea business-ului cu un magazin de doar 12 mp, holdingul de familie Cris-Tim marchează și 21 de ani de la lansarea salamului Săsesc printr-o campanie specială dedicată celui mai cunoscut produs al companiei. De la acel moment și până azi, Cris-Tim, liderul pieței de mezeluri din România, a vândut peste 76.000 de tone de salam Săsesc, echivalentul a 170 avioane Boeing 747.

Elementul central al campaniei este un spot TV, lansat pe 14 august. Totodată, campania lansează și noul slogan al Cris-Tim – „Mănânci bine, te simți bine”.

În spot, sunt ușor de identificat trei mari borne ale afacerii de familie Cris-Tim – primul magazin (1992), lansarea salamului Săsesc (2002) prin reclama celebră având-o ca protagonistă pe Luiza Lucuță, când Cris-Tim aducea pe mesele românilor ceea ce avea să devină cel mai vândut salam din România. Și anul 2017, când compania pornea schimbarea în tot ceea ce înseamnă producția de mezeluri la nivel industrial, devenind primul producător care lansa în România ,,Eticheta Curată”, mai multă carne și mai puține ingrediente.

Reclama

“Această nouă campanie este un manifest al angajamentului nostru continuu față de excelență și inovație. Am știut încă de acum 30 de ani că vrem să fim cu un pas înaintea timpului. Încă de la primul nostru chioșc și de la primul client. Am avut mereu curajul să inovăm și iată să reușim să menținem calitatea celui mai apreciat salam din România”, a declarat Radu Timiș Jr.

Marcă exclusivă Cris-Tim și produs de referinţă din gama salamurilor fiert-afumate, salamul Săsesc este unul dintre cele mai apreciate şi cunoscute mezeluri care are astăzi o pondere de circa 12% în vânzările de mezeluri ale Cris-Tim. Realizat din 97% carne de porc și vită, asezonată cu condimente atent alese, salamul Sasesc este fiert și afumat cu fum natural din lemn de fag. Produsul este apreciat datorită formei speciale şi gustului inconfundabil, comercializat sub diferite gramaje de la 100g la 650g, alături de mini salam săsesc (350g), mini salam săsesc pikant (350g) și salam săsesc gastro.

“Cu pasiune, răbdare și determinare, am reușit să păstrăm Salamul Săsesc în topul preferinţelor românilor, încă din 2002”, spune și Ligia Smadu, director de marketing în cadrul Cris-Tim.

“Eticheta Curată” înseamnă transparență totală în privința ingredientelor, procesului de fabricație și a tehnologiei folosite. Cris-Tim este primul producător de mezeluri certificat Gluten Free din România, iar astăzi peste 80 dintre produsele sale sunt certificate de Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten (ARIG).

Reclama

“Punem pe mesele românilor produse sigure și sănătoase, bazate pe ingrediente de bună calitate, cu origine și caracteristici atent controlate. Eticheta Curată este felul nostru de a le arăta oamenilor că le oferim tot ce avem mai bun. Fără gluten, fără amidon, fără MDM, fără soia, fără arome artificiale și fără monoglutamat de sodiu adăugat”, completează Ligia Smadu.

De asemenea, la începutul acestei veri, grupul Cris-Tim a fost certificat, alături de alți cinci producători români, să exporte salamul de Sibiu IGP pe piața din Statele Unite în urma unui audit riguros al Food Safety and Inspection Service (FSIS) efectuat în România. Obținerea acestei acreditări extrem de importante economic pentru țara noastră este rezultatul unui efort conjugat al celor șase membri ai Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS).

Fondat de familia Timiș acum trei decenii ca o mică afacere, Grupul Cris-Tim este astăzi liderul pieței de carne procesată și al pieței de ready meals, totodată un jucător important în domeniul lactatelor și al ospitalității.  Grupul este și cel mai mare jucător cu capital românesc de pe piața locală care deservește 18 țări europene, două fiind în afara Uniunii Europene.  Peste 35% dintre produsele exportate sunt din categoria de salamuri, urmate îndeaproape de mici, parizer, specialități și cârnați. Exportul este prioritar în strategia de creștere a Grupului Cris-Tim, cu o pondere anuală în cifra de afaceri de peste 12% la acest moment.

Reclama
Continua sa citesti

Economie

Marea țeapă a ieftinirii alimentelor anunțată de Ciolacu: În supermarketuri nu s-a ieftinit nimic!

Publicat cu

pe

Marea ieftinire, doar pe hârtie! Asta este situația în mai multe lanțuri de supermarketuri! Datele arată că ieftinirile sunt extrem de mici, între câțiva bani și aproape 4 lei, în funcție de aliment. Jurnalistii Realitatea PLUS a studiat prețurile alimentelor de bază înainte și după plafonarea adaosului comercial. 

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, că măsura privind reducerea preţurilor la alimentele de bază, pe care marile lanţuri de magazine a început să o aplice de la 1 august, a scăzut deja preţurile cu 35% şi chiar 50%, adăugând că speră ca de luna viitoare să se ajungă la o inflaţie cu o singură cifră.

„Mă bucură faptul că marile lanţuri de magazine au început să aplice din 1 august reducerea preţurilor la alimentele de bază. Este o soluţie vitală pentru protejarea puterii de cumpărare a românilor şi am văzut deja preţuri scăzute cu 35% şi chiar 50% la unele produse”, a spus Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Pe de altă parte, echipa Realitatea Plus a a plecat în control în magazine, pentru a verifica veridicitatea afirmațiilor guvernanților. Ne-am notat prețurile practicate înainte de „marea ieftinire” și după, iar rezultatele au fost foarte grăitoare:

Reclama

Marcel Ciolacu: Marile lanțuri de magazine aplică reducerea prețurilor la alimentele de bază. Am văzut prețuri scăzute cu 35-50%

MAGAZIN 1
Prețurile produselor înainte de plafonarea adaosului comercial

– făină albă – 4,43 de lei/kg
– ulei – 9,33 de lei/litru
– mălai – 4,30 de lei/kg
– lapte – între 7,50 de lei și 7,70 de lei/litru
– ouă – 12,99 de lei / 10 ouă
– telemea de vacă – 34 de lei/kg
– pâine – 4,99 de lei
– roșii – 4 lei/kg
– ardei kapia – 13 lei/kg
– ceafă de porc fără os – 34,99 de lei/kg
– piept de pui – 26,99 de lei/kg
– zahăr – 7 lei

Prețurile produselor după ieftinirea adaosului comercial
– făină albă – 3,49 de lei/kg
– ulei – 7,69 de lei/litru
– mălai – 4,29 de lei/kg
– lapte – marcă proprie 3,92 de lei/litru / între 7 și 9 lei/litru alte branduri
– ouă – 11 lei/10 ouă
– telemea de vacă – 32 de lei/kg
– pâine 1,59 de lei
– roșii – 4 lei/kg
– ardei kapia – 10,63 de lei/kg
– ceafă de porc fără os – 35,99 de lei/kg
– piept de pui – 35 de lie/kg
– zahăr – între 5,09 de lei și 7,95 de lei/kg

Reclama

MAGAZIN 2
Prețurile produselor înainte de plafonarea adaosului comercial
– cartofi noi albi – 2,99 de lei
– făină albă – 5,45 de lei/kg
– ulei – 11,89 de lei/litru
– mălai – 4,29 de lei/kg
– lapte -între 8 și 10 lei/litru
– ouă – 12 lei/10 ouă
– telemea de vacă – 40 de lei/kg
– roșii – 7 lei/kg
– ardei kapia -12 lei/kg
– ceafă de porc fără os 37 de lei/kg
– piept de pui – 32 de lei/kg
– zahăr – între 5 și 7 lei/kg

Vouchere pentru alimente 2023 – Când vor fi virați pe card banii pentru următoarea tranșă de 250 de lei

Prețurile produselor după ieftinirea adaosului comercial
– cartofi noi albi – 1,40 de lei/kg
– făină albă – între 4 lei și 5,19 lei/kg
– ulei – 9,99 de lei/litru (marcă proprie) / între 6,99 de lei și 12,89 de lei/litru (alte branduri)
– mălai – 5,89 de lei/kg
– lapte – 6,76 de lei/litru
– ouă – 11,59 de lei/litru
– telemea de vacă – 39,99 de lei/kg
– roșii – 5,99 de lei/kg
– ardei kapia – 9,90 de lei/kg
– ceafă de porc fără os – 35,99 de lei/kg
– piept de pui – 31,89 de lei/kg
– zahăr – 2,49 de lei/kg (marcă proprie)

Reclama
Continua sa citesti

hot news