Acasă Sanatate Cele mai UTILE tehnici de vizualizare, prin care poti INVINGE ORICE boala!...

Cele mai UTILE tehnici de vizualizare, prin care poti INVINGE ORICE boala! A fost demonstrat ca DISTRUGE CANCERUL!

Celebru cancerolog american, director al Centrului de Consultanta si Studii asupra cancerului din Forth Worth – Texas, dr. Carl Simonton a fost primul om de stiinta care a afirmat ca vindecarea bolii nu depinde doar de tratamentele practicate in spitale, ci si de psihismul pacientului,

Intrigat de faptul ca, dintre bolnavii de cancer carora li se aplicasera aceleasi terapii, unii mureau, iar altii nu, a studiat fenomenul, observand ca supravietuitorii stiusera sa lupte cu boala, adoptand o atitudine optimista si militanta.

„Pentru ca bolnavii care se vindecasera s-au gandit tot timpul ca vor invinge, convingandu-se permanent ca vor redeveni sanatosi, am inceput sa-mi invat pacientii sa devina cu totii niste luptatori.”

Dr. Simonton a descoperit, de asemenea, ca medicul care crede in vindecarea pacientului sau si este in stare sa-i insufle incredere obtine rezultate la care ceilalti confrati nu pot visa. Impreuna cu sotia sa, Stephanie, intre anii 1970 si 1980, celebrul cancerolog a elaborat si a practicat cu rezultate notabile o terapie complexa, bazata pe tehnici de relaxare, asociate cu o vizualizare activa si pozitiva, menita sa vindece boala si-apoi sa schimbe mentalitatea fata de ea (spaima, teama de moarte, depresie in fata destinului nedrept etc.). Principiul de baza al programului este ca fiecare om joaca un rol important in ce priveste sanatatea lui si ca forta psihica pozitiva poate sa vindece cancerul, anunta realitatea.net.

Programul de vizualizare pozitiva

1 Relaxati-va. Intr-un loc linistit, imbracati comod, intinsi pe pat sau pe podea, incercati sa simtiti cum toata greutatea corpului se scurge in pamant. Picioarele, mainile, trunchiul, corpul. Controlati permanent cu mintea sentimentul de usurare care se instaleaza. Dupa 5-10 minute veti simti ca plutiti.


Citeste si:

Inventia unui roman poate salva MILIOANE DE VIETI! Descopera CANCERUL in timp util si poate fi tratat!

Legatura NEBANUITA intre varza murata si aparitia CANCERULUI! Doctorii sunt uimiti!


2 Cand starea de relaxare s-a instalat, in aceeasi pozitie, concentrati-va asupra unei imprejurari din trecut care v-a produs bucurie (succes profesional, implinire erotica, nasterea unui copil etc.) si pe care incercati sa o retraiti mental. Daca va este greu sa va imaginati situatii, ganditi-va la un loc din natura care va place in mod special: malul marii, un sat, un parc etc. Localizati-l cat mai bine in minte, incercand sa participati sufleteste la redescoperirea amanuntelor: fosnetul marii, culoarea cerului, o casa, un plai etc. Exercitiul are rolul sa va activeze imaginatia.

3 Creati in minte doua simboluri diferite, unul pentru boala, altul pentru vindecare (tratament), tinand seama ca imaginea vindecarii sa fie mai puternica decat imaginea bolii. De ex.: boala este o gramajoara de nisip pe care un val de apa (vindecarea) o matura din drum. In cazul bolilor grave trebuie inventat un scenariu mai dur. De ex.: boala este o gramajoara de celule cancerigene fixate pe organul bolnav (plamani, stomac etc.), pe care o armata extrem de puternica (celulele noastre de aparare) le incercuieste si le distruge, eliminandu-le apoi din organism. Locul bolii ramane curat si se vindeca, trupul redobandindu-si pe deplin sanatatea. Daca tratamentul pe care il urmati este chimic sau pe baza de plante, imaginati-va cum substanta chimica sau principiile active ale plantelor se imprastie printre celulele canceroase, otravindu-le. Celulele canceroase, slabe si lipsite de ajutor, sunt distruse, in timp ce organismul isi regaseste sanatatea.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
1
2
3
4
Articolul precedentUn functionar public a LIPSIT 6 ANI de la munca si NIMENI nu a observat!
Articolul următorCat costa o casa de lemn din Secuime, pentru care STRAINII fac liste de ASTEPTARE!? ”Lemnul din Romania e sanatos!”