Acasă Auto Celebrele Logan-uri de Politie SUNT ISTORIE! Vezi ce masini a cumparat Politia...

Celebrele Logan-uri de Politie SUNT ISTORIE! Vezi ce masini a cumparat Politia Rutiera, ca sa stii de cine te feresti la volan!

39

Politia Romana renunta la Dacia Logan, masinile devenite arhicunoscute de catre toti soferii din tara, si cumpara o marca noua pentru politistii de la Rutiera.

Noile maşini, care au toate dotările necesare, au fost achiziţionate cu 9.370 de euro bucată, în condiţiile în care preţul de catalog era de 14.000 de euro

Autovehiculele Volskwagen cumpărate pentru poliţişti au intrat în faza de testare finală. Acum se verifică dacă sistemele acustice şi luminoase funcţionează optim pe bateria suplimentară.


Citeste si:

VIDEO Politist de la rutiera UMILIT de un sofer din Timisoara!

Scene incredibile in Centrul Vechi! Un taximetrist nervos a agatat un politist de la rutiera si l-a tarat in trafic!


„Este un progres tehnic. În general, ultimii doi ani au fost un progres pentru Ministerul de Interne. Era o nevoie asiduă de astfel de dotări, iar domnul ministru Oprea se pare că a înţeles, s-a mărit capacitatea operativă a pompierilor, a poliţiştilor şi a jandarmilor, lucru care se vede în intervenţiile de zi cu zi”, a declarat vicepreşedintele SNPPC, Dumitru Coarnă.De-a lungul timpului, achiziţiile de maşini din Ministerul de Interne au generat adevărate scandaluri. De exemplu, Logan-urile Poliţiei, echipate cu truse criminalistice, făceau ca preţul de achiziţie să treacă de 70.000 de euro. Scandalul a dus la demiterea şefului de atunci al Poliţiei Române.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos