9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDivertismentTutorialul ZileiChiar functioneaza! Cum sa bei FARA SA TE IMBETI!

Chiar functioneaza! Cum sa bei FARA SA TE IMBETI!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Bucăţile de drojdie uscată înghiţite înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, a afirmat cofondatorul unei companii de bere din Statele Unite ale Americii, scrie realitatea.net.

Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company , a afirmat, într-un interviu acordat Esquire, că înghiţirea unei linguriţe de drojdie uscată înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, informează dailymail.co.uk.

De asemenea, Koch a precizat că aceasta poate fi amestecată cu iaurt pentru un gust mai plăcut. Jim Koch a afirmat că substanţa activă din drojdia uscată conţine o enzimă numită alcool-dehidrogenază care descompune alcoolul.

El a explicat faptul că această enzimă descompune moleculele de alcool în carbon, hidrogen şi oxigen.


Citeste si:

CULMEA BETIEI! Un sofer beat si fara permis a lovit o masina a Politiei!

Au sunat-o pe Carmen Iohannis la interfon. Acum au ajuns la Politie!


Astfel, înghiţirea drojdiei uscate înainte de a consuma băuturi alcoolice va descompune substanţa înainte ca aceasta să ajungă la creier şi să inducă starea de beţie.

Pe de altă parte, acelaşi Jim Koch a afirmat că această metodă nu elimină total efectele alcoolului, ci doar le reduce.

Dacă aceasta este o soluție recomandată de americani, trebuie să știți că și românii au inventat un produs care dizolvă alcoolul din sânge și elimină starea de mahmureală, garantând o stare fără dureri de cap. Drink & Go

Produsul despre care producătorul spune că nu are concurență, va fi lansat în curând pe piața din România și ulterior în Europa.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficială Drink & Go.

Ultimele stiri