Acasă ACTUALITATE Ciolacu: „Clotilde Armand a pierdut alegerile”. Renumararea voturilor il da castigator pe...

Ciolacu: „Clotilde Armand a pierdut alegerile”. Renumararea voturilor il da castigator pe Tudorache

435

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut, de fapt, alegerile locale, pentru că Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a renumărat voturile și a ieșit câștigător Dan Tudorache.

Marcel Ciolacu a mers și mai departe și a susținut că desființarea SIIJ e dorită de coaliția de guvernare pentru a îngropa ancheta privind o fraudare a alegerilor locale de la Sectorul 1.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile.

Vă dau detalii – mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile.

În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”, a susținut, la TVR, președintele PSD. 

Marcel Ciolacu a adăugat că pregătește un referendum pentru a schimba rezultatul din 27 septembrie. 

„Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, a menționat Marcel Ciolacu.

Clotilde Armand: Vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris, în replică la afirmațiile lui Marcel Ciolacu că informația este mincinoasă. 

„Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică.

Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți”, a scris Clotilde Armand. 

Ulterior, aceasta a prezentat o listă cu publicațiile care au primit bani de la Primăria Sector 1, despre care afirmă că au răspândit „minciuna lui Marcel Cioacu”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos