Acasă Monden CNA-ul o interzice pe Delia! Piesele ei NU VOR MAI PUTEA fi...

CNA-ul o interzice pe Delia! Piesele ei NU VOR MAI PUTEA fi ascultate la radio sau TV!

43

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) analizeaza in sedinta de joi, 10 septembrie, piesele „Da mama“ si „Cum ne noi“, interpretate de Delia Matache, pentru a decide daca acestea incalca Legea audiovizualului.

Dupa ce forul audiovizualului a fost sesizat de sase ori cu privire la piesele „Da, mama“ si „Cum ne noi“, membrii Consiliului vor decide daca melodiile Deliei incalca Legislatia audiovizuala. Daca se va ajunge la aceasta concluzie, CNA poate cere intrarea in ilegalitate a celor doua cantece. Acest lucru presupune difuzarea melodiilor numai dupa ora 22.00 sau chiar interzicerea lor, pana la reintrarea in legalitate, scrie paginademedia.ro.


Citeste si:

Cantareata Delia se afla in excursie in Nepal in momentul cutremurului! Acum NU ESTE DE GASIT!

VIDEO – Cel mai tare hit al momentului este PLAGIAT! Asculta aici originalul!


Piesele Deliei au fost difuzate pana acum pe mai multe posturi muzicale de televiziune si de radio, printre care Music Channel, ZU TV, UTV, MTV Romania, Kiss FM, Radio 21, Radio Zu, Pro FM si Europa FM.

Single-ul „Da, mama“ a depasit paragul de un milion de vizualizari pe Youtube la doar o zi de la lansare, in timp ce „Cum ne noi“ a devenit, in luna iunie, prima piesa in limba romana care a depasit 15 milioane de vizualizari pe aceeasi platforma online. Ambele piese, compuse de Carla’s Dream, au fost incluse in Top 10 MediaForest Romania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos