Acasă Stirea zilei Oreste Teodorescu dupa ce cozile de topor ale PSD au incercat sa-i...

Oreste Teodorescu dupa ce cozile de topor ale PSD au incercat sa-i inchida gura: Poate romanii, obosiți și plictisiți de pesediști, vor alege un rău mai mic!

Oreste Teodorescu se încăpățânează să reziste în arena media, într-un peisaj politic viciat masiv de manevrele oculte ale PSD și de acțiunile cozilor de topor ale acestui partid care încă își fac veacul în unele instituții ale statului.

Amendat săptămâna trecută de CNA, moderatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea Plus, anunță că revine în pe baricade mai puternic ca oricând:

”Măcar in proximitatea alegerilor electorale sa ne dezmeticim puțin, încercând sa răspundem la o intrebare dureroasa: cum de suntem atât de săraci intr-o țara atât de bogata? Eu sunt convins ca totul pleacă dintr-un sperjur!Desi toti politicienii chemati de soarta sa „pastoreasca” poporul jura pe Biblie sa contribuie decisiv la „propasirea spirituala si materiala” a neamului, astazi aproape nici unul nu are nici cea mai vaga idee despre ce inseamna asta.Dacă vrem sa schimbam ceva începând cu localele de la sfârșitul acestei luni, continuând cu generalele de la sfârșitul anului , trebuie sa ne trezim din orbecaiala si sa intelegem ca nimeni nu poate construi o bogatie durabila, atat sprituala cat si materiala, pe nenorocirea, saracirea si mizeria produsa semenilor.Poate romanii, obosiți și plictisiți de pesediști, vor alege un rău mai mic, dar oare nu a venit vremea, după trei decenii de înșelăciune politica, blaturi și transferuri imorale sa fim și noi chemați sa votam un bine?Cautam răspunsul alături de Mario de Mezzo, Laurentiu Ciocăzanu și Sorin Manea”, este anunțul postat de incisivul jurnalist pe pagina sa de Facebook.Verva sa din mesajul de mai sus este explicată parțial prin atacul la care a fost supus zilele trecute, când a fost amendat de trei ori de CNA. La scurt timp după acea decizie, Oreste Teodorescu a reacționat dur pe pagina sa de socializare: ”nu-mi vor închide gura!”.

Iată mesajul său integral:

”Săptămâna trecută am plătit 35.000 de lei, trei amenzi de la CNA pentru emisiunile despre iredentismul maghiar. Acum sunt torpilat pentru emisiunea despre 10 August! Sa înțeleg ca in statul roman unitar și indivizibil, dacă ești patriot și lupți pentru democrație trebuie sa arzi pe rug! Și asta in guvernare PNL, ma rog, dacă pentru asta am ieșit cu toții in strada începând din 2017 încoace…Mie, acești saltimbanci siniștri nu îmi vor inchide gura! Voi plăti, voi contesta in instanța, mor cu ei de gat, însă semnalul dat in societate este odios!”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLiderul PMP Sector 6 a vizitat Centrul de Ocrotire al Copiilor “Acasă”
Articolul următorFiu de popa, seful unei retele de trafic de droguri in Moldova