Acasă Bihor Colegiul Medicilor sterge pe jos cu ”doctorita minune” de la Oradea: „Numerosi...

Colegiul Medicilor sterge pe jos cu ”doctorita minune” de la Oradea: „Numerosi pacienti ai Flaviei Grosan au ajuns in stare grava la Spitalul Municipal”

Presedintele Colegiul Medicilor Bihor, doctorul Carmen Pantis, anunta ca multi dintre pacientii „doctoritei minune” Flavia Grosan au ajuns in stare grava la spital dupa ce au fost tratati de aceasta. Grosan a sustinut ca a vindecat „100%” peste o mie de pacienti cu schema personala de tratament.

„Doamna doctor a facut afirmatii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia ca medicii specialisti infectionisti si ATI ar face rau pacientilor, dar si prin faptul ca neaga protocoalele de tratament Covid practicate in spitale. Am invitat-o la Comisia de Etica, sa isi justifice afirmatiile. Am sunat-o azi si parea chiar bucuroasa”, a declarat  presedintele Colegiului Medicilor Bihor pentru Bihoreanul.

Carmen Pantis a negat afirmatiile Flaviei Grosan conform carora a vindecat singura peste o mie de pacienti cu coronavirus.

„In realitate, exista numeroase persoane care, dupa ce au fost la cabinetul privat al doamnei dr. Grosan, au ajuns in stare grava la Spitalul Municipal din Oradea. Cum sa pretinzi ca ai vindecat 100% o mie de oameni si tu stii ca pacientii tai ajung in stare grava in spital?”, a declarat Carmen Pantis.

De asemenea, presedintele Colegiului Medicilor Bihor a evidentiat ca afirmatiile doctoritei Grosan despre caracterul periculos al terapiei cu oxigen din spitale sunt ele, in sine, periculoase si aberante: „Da, este o aberatie sa spui ca oxigenul vatama creierul, ca produce edeme cerebrale, stiind ca pacientilor care beneficiaza de terapie cu oxigen nu li se administreaza oxigen in stare pura”.

„Nu poti spune ‘Hai la mine ca va dau sanatate si viata!’, asta spune un vraci, si ca ceilalti medici sunt criminali. Sa negi toate protocoalele medicale, sa spui ca nu ai nevoie de heparina pentru tratarea cheagurilor si de oxigen este un derapaj profesional grav, ofensator pentru ceilalti medici si vatamator pentru pacienti, carora li se induce neincrederea in medici”, a mai aratat Pantis.

Presedintele Colegiului Medicilor precizeaza ca „nu vreau sa ma pronunt asupra sanctiunilor” pe care le risca Flavia Grosan, dar acestea pot merge pana la suspendarea sau chiar ridicarea dreptului de libera practica a profesiei de medic.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMinistrul Muncii, Raluca Turcan: ”Sunt unii cu 50.000 de lei pe lună salariu la stat”
Articolul următorPremierul Cîțu: ”Veşti bune pentru România! Comisia Europeană susţine eliminarea MCV la finalul acestui an!”