9 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATEAutoComertul cu autovehicule si motociclete a scazut cu 6,8%, in august!

Comertul cu autovehicule si motociclete a scazut cu 6,8%, in august!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un ajutor in plus in aceasta perioada: O importanta taxa dispare!

Proiectul elaborat de UDMR  prevede ca autovehiculele de transport marfă...

Sa nu dai niciodata COZONAC din comert copiilor! Vezi ce contine cu adevarat!

Crăciunul se află la câteva zile distanță iar gospodinele...

Potrivit Institutului National de Statistica, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut cu 6,8% in august, fata de iulie, informeaza agerpres.ro.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut in august 2013 cu 1%, fata de iulie, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a scazut ca serie bruta cu 0,9%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 2,3%. Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut ca serie bruta cu 2,1% , iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut cu 1,7%.

In perioada 1 ianuarie — 31 august 2013, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a scazut ca serie bruta, cu 0,8%, fata de perioada similara din 2012, iar ca serie ajustata, in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 0,8%.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut fata de perioada ianuarie — august 2012, atat ca serie bruta, cu 3,7%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 3,3%.

Comparand luna august 2013 cu iulie 2013, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, a inregistrat o scadere cu 6,8%, din cauza scaderilor inregistrate la activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor (cu 9,9%), la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (cu 6,9%) si la comertul cu autovehicule (cu 6,1%).

Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor a crescut cu 1,5%.

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna august 2013, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o scadere cu 1%.

Ultimele stiri