Acasă Retail Comertul de proximitate castiga teren. Lidl deschide noi magazine in Bucuresti si...

Comertul de proximitate castiga teren. Lidl deschide noi magazine in Bucuresti si Oradea

Germanii de la Lidl si belgienii care controleaza compania ce detine Mega Image isi disputa intaietatea pe piata de retail, pe segmentul comertului de proximitate. Cele doua grupuri au cel mai agresiv sistem de dezvoltare din Romania, inaugurand magazin dupa magazin.

Daca astazi, Mega Image a programat deschiderea unei unitati de vanzare in Capitala, pentru maine Lidl a anuntat ca reteaua sa va creste cu doua noi locatii. Una este in în Bucureşti, pe Intrarea Tarcău nr. 13 şi cealalta este in Oradea, pe Bd. Tudor Vladimirescu nr. 87.

Repezentantii grupului german spun ca inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a se apropia cat mai mult de clienti, venind in proximitatea lor.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse la preturi competitive, propunandu-le cumparatorilor mărci din întreaga Europă, marfa venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări. Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Firma are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDe ce se scumpeste mancarea? Romania se bazeaza prea mult pe importuri
Articolul următorServiciile de proasta calitate gonesc turistii straini din Romania