Acasă Stirea zilei Conducerea FC RAPID a solicitat INSOLVENTA clubului la Tribunalul Bucuresti

Conducerea FC RAPID a solicitat INSOLVENTA clubului la Tribunalul Bucuresti

53

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie.

Niciun oficial al clubului Rapid nu a putut fi contactat pâna la ora transmiterii acestei stiri, pentru a comenta situatia.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, declara, la 7 noiembrie, ca nu intentioneaza sa demareze procedurile pentru intrarea in insolventa si nici sa falimenteze clubul, precizând ca solutia este cedarea gruparii giulestene unei alte persoane.

Rapid se confrunta cu mari probleme financiare, jucatorii si angajatii clubului fiind neplatiti de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii si fata de alte societati. Vineri, UEFA a anuntat ca situatia echipei Rapid si a altor grupari europene va fi analizata de a doua camera a Instantei de Control Financiar, din cauza datoriilor acumulate. Tot din acest motiv, forul european a blocat premiile pe care trebuie sa le acorde clubului din Soseaua cel Mare, in urma participarii in Liga Europa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos