Acasă Stirea zilei Record pentru Liga 4 din Romania: Parteneriat intre Academia Rapid si Superbet!

Record pentru Liga 4 din Romania: Parteneriat intre Academia Rapid si Superbet!

34

Superbet revine în familia rapidistă și continuă să susțină tradiția și performanța sportivă. Compania a încheiat un parteneriat pe o durată de cinci ani cu Academia Rapid, club care evoluează în Liga IV-a.

Suntem mândri că putem pune umărul la renașterea unuia dinre cele mai importante branduri sportive românești și că, alături de milioanele de microbiști din țară, ducem tradiția mai departe„, a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

La nivelul Ligii a IV-a, parteneriatul Superbet-Academia Rapid este unic, ca durată și valoare a contractului.

Este un proiect care ne-a convins că poate deveni unul de referință pentru fotbalul românesc. Vom fi onorați să urcăm treptele performanței sportive și manageriale, alături de culorile alb-vișinii. Fotbalul românesc are nevoie de renașterea giuleștenilor„, a mai spus Ardeleanu.

De amintit că Superbet susține performanța în mai multe sporturi: este sponsor pentru singurul turneu de tenis masculin din România inclus în circuitul ATP – Sibiu Open, pentru vicecampioana României la baschet – Steaua CSM, pentru echipa de ciclism Dinamo BikeXpert și pentru echipa care a dat golgheterul ediției trecute a Ligii I, Gaz Metan Mediaș.

Recent, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, a anunțat intrarea în ultima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licență, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online.

În contextul în care intenționează să-și dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet și-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-și crească numărul de angajați – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.

Până la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa și pe piața online și offline din Polonia. Pentru a-și pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de manageri seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră să deschidă 80 de agenții până la sfârșitul anului, pentru ca până la Campionatul Mondial din 2018 să ajungă la 120 de locații. Pe lângă Polonia, Superbet vizează și alte piețe vecine (Cehia), dar și vest-europene.

Despre Superbet

  • Grupului Superbet are în prezent o rețea de peste 600 de agenții offline și peste 3.000 de angajați în birourile din România (piața unde își derulează cea mai mare parte a operațiunilor), Serbia, Croația, Malta, Gibraltar, Polonia și Marea Britanie.

Despre Academia Rapid

  • Cu o tradiție de 94 de ani și milioane de simpatizanți în țară, Rapid București este un punct de referință în peisajul fotbalului autohton, echipa din Grant remarcându-se atât prin performanțe sportive deosebite, cât și prin pasiunea și devotamentul suporterilor pentru culorile alb-vișinii.
  • Academia Rapid este un proiect care își propune să readucă clubul de fotbal Rapid București acolo unde îi este locul: în elita fotbalului românesc.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos