Acasă Angajari Locuri de munca in Norvegia, Slovenia, Polonia si Ungaria

Locuri de munca in Norvegia, Slovenia, Polonia si Ungaria

41

Medici, ingineri, mecanici auto sau lucratori agricoli pot sa-si gaseasca un loc de munca in Norvegia, Slovenia, Polonia sau Ungaria, posturile disponibile putand fi accesate prin reteaua europeana Eures. In reteaua Eures sunt disponibile in Slovenia doua posturi pentru medici, in specialitatile psihiatrie si ortopedie.

Postul de medic specialist in psihiatrie este disponibil la o clinica din Ljubljana, programul de lucru fiind de 40 ore pe saptamana, in ture. Medicii interesati de acest post trebuie sa aiba cunostinte foarte bune de limba slovena, salariul oferit fiind de 2.300 de euro net pe luna, la care se adauga cheltuieli de calatorie si mese.

Postul de medic ortoped este tot in Ljubljana, fiind cautate pentru acesta persoane care sa cunoasca limba engleza foarte bine, dar sa aiba si cunostinte de baza de limba slovena. Salariul oferit de angajator este de 5.000 de euro lunar. In Polonia angajatorii ofera sapte posturi de consultant monitorizare sisteme IT. In Finlanda este disponibil un post de operator CNC pentru operare si programare masini orizontale in sistem Heidenhain, pentru care se cere experienta in domeniu si in lucrul cu obiecte grele, dar si abilitatea de a intelege termenii tehnici in limba engleza, fiind necesara cunoasterea acestei limbi la nivel mediu. Salariul oferit este de aproximativ 12 euro pe ora.

Angajatori din Norvegia cauta lucratori agricoli in ferme de vaci si porci, posturi pentru care solicitantii trebuie sa aiba recomandare de la angajatori anteriori privind experienta in cresterea animalelor. Tot in Norvegia mai este disponibil un post de inginer structural, care sa fie responsabil cu proiectarea structurilor de beton si gurilor de vizitare, intocmirea documentelor si desenelor de intariri, analize de stres si asigurarea securitatii la locul de munca in santier. De asemenea, in Norvegia mai sunt disponibile cinci posturi de inginer cai ferate, drumuri si poduri, pentru care se cer studii superioare tehnice in domeniu, experienta trei ani, engleza tehnica scris si vorbit, cunoasterea limbii norvegiene constituind un avantaj. Salariul oferit este de 4.000 de euro brut pe luna pentru inceput, iar orele suplimentare vor fi platite in plus. Un alt angajator din Norvegia cauta 10 mecanici auto pentru masurarea electronica si diagnosticarea automobilelor noi, service, teste 2 si 3, IT. Candidatii trebuie sa aiba studii de specialitate, trei ani experienta, permis categoria B, flexibilitate si bune cunostinte de engleza. Salariul oferit este de 18 euro brut pe ora, iar orele suplimentare vor fi platite in plus.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

2 COMENTARII