Acasă Monden Brad Pitt i-a pus coarne lui Mike Tyson

Brad Pitt i-a pus coarne lui Mike Tyson

27

Pugilistul american Mike Tyson a declarat intr-un interviu recent ca l-a surprins pe actorul Brad Pitt in pat cu prima lui sotie, Robin Givens, in 1989. Totodata, celebrul pugilist sustine ca a fost „infuriat la culme” de acea descoperire, informeaza dailymail.co.uk. In varsta de 46 de ani, Mike Tyson spune ca, desi se afla pe atunci in plin divort de Robin Givens, obisnuia sa treaca in fiecare zi pe langa casa in care locuia prima lui sotie, cu care intretinea raporturi sexuale din cand in cand. Aceste „vizite” semi-conjugale au avut loc inainte ca renumitul pugilist sa isi contacteze avocatii si sa ceara divortul de Givens, despre care spunea ca era „o ticaloasa care i-a furat banii”.

Mike Tyson a facut aceste marturisiri intr-un interviu acordat in talk-show-ul de televiziune „In Depth With Graham Bensinger”. Dupa ce a spus ca a fost „infuriat la culme” de descoperirea facuta, pugilistul a adaugat: „Ar fi trebuit sa vedeti si fata lui, atunci cand m-a vazut”.

Potrivit spuselor sale, Robin Givens a avut o aventura cu Brad Pitt – care pe atunci era un actor debutant – in 1989, inainte de finalizarea divortului ei de Tyson. Mike Tyson si Robin Givens au avut o casatorie foarte scurta, marcata de numeroase episoade de violente conjugale. Cei doi s-au casatorit pe 7 februarie 1988, intr-o perioada in care averea lui Tyson era estimata la 50 de milioane de dolari.

Robin Givens, absolventa a Universitatii Harvard, a cerut divortul dupa trei luni de casnicie, invocand violente conjugale. Divortul lor a fost finalizat pe 14 februarie 1989, iar Robin Givens a primit, in urma unei intelegeri, suma de 10 milioane de dolari. Totodata, Mike Tyson a dezvaluit in interviu ca a fost dependent de cocaina si ca a acceptat rolul din „Marea mahmureala” – comedia cu cel mai mare succes de casa din istoria filmelor americane – pentru a face rost de bani cu scopul de a-si alimenta dependenta de droguri.

„Eram un dezastru. Eram supraponderal. Eram un porc, dependent de cocaina”, a spus pugilistul. Totodata, starul american a tinut sa le multumeasca actorilor din distributia acestui film, intrucat acestia l-au ajutat sa isi schimbe stilul de viata si sa renunte la droguri.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos