Angelina Jolie e pe MOARTE! A ajuns sa cantareasca doar 35 de kilograme!

Publicatia americana Enquirer a anuntat ca celebra actrita Angelina Jolie este pe moarte, fiind extrem de slaba si bolnava, scrie libertatea.ro.

Potrivit publicației de peste Ocean, Angelina Jolie cântărește numai 35 de kilograme, refuză să mănânce și se simte foarte rău. Pe de altă parte, ea ar fi disperată și ar vrea să își revină, să se simtă bine, să fie prezentă în viața copiilor ei, dar nu reușește să se adune.

Brad Pitt și-ar fi anunțat deja copiii, care wsunt îngrijorați din cauza aspectului fragil al mamei lor, că actrița nu ar mai avea mult de trăit și, dacă o să continue așa, are anii numărați.


 

Citeste si:

Angelina Jolie a infiintat o scoala pentru fete in Afganistan

Angelina Jolie si Brad Pitt isi lanseaza propria marca de vin

Fetita Angelinei Jolie castiga 3000 de dolari pe saptamana


 

Pe de altă parte, un alt site monden din SUA, Gossip Cop, dezminte informațiile pe care Enquirer le-ar fi obținut de la surse medicale și apropiați de-ai cuplului de vedete, titrând că articolul este o mare minciună.

Singurul lucru care nu poate fi contestat e faptul că Angie a ajuns să arate ca un schelet ambulant. Ultimele fotografii în care apare vedeta, realizate chiar la începutul lunii august, te sperie. Angelina Jolie este piele și os.