Connect-R, acuzat de plagiat

matteo-connect-r-320x207Un nou scandal de plagiat a aparut in showbizul romanesc. De data aceasta, protagonistii sunt doi artisti pe care ii leaga o prietenie de 14 ani, cantaretii Matteo si Connect-R.

Invitat in cadrul unei emisiuni TV, Connect-R a anuntat ca va lansa o noua melodie, „Mai du-te in inima”, alaturi de Ionut Radu.

Acest anunt l-a enervat la culme pe Matteo, care sustine ca, de fapt, melodia cu pricina ii apartine si ca el a cantat-o prima oara in studioul lui Ionut Radu.

Artistul mai spune ca Connect-R i-a furat melodia, dupa ce i-a povestit acestuia, la un concert pe care l-au sustinut in provincie, ca vrea sa faca aceasta piesa.

„Il felicit pentru curajul nebun pe care il are si il felicit pentru curajul pe care va trebui sa il aiba in momentul in care va canta aceasta piesa si in care va filma videoclipul. Undeva aici (nr.- in inima) o sa ii ruleze imaginea mea si ideea ca a furat de la un prieten”, a declarat Matteo.

Pe de alta parte, Connect-R sustine ca a discutat cu Matteo pe aceasta tema si ca il va da in judecata pe acesta.

„E o prostie asta, o bazaconie, piesa asta e compusa de mine, cu baietii la studio. Il voi actiona in judecata pentru treaba asta. El e intr-o umbra si acum vrea sa se ridice pe treaba asta. Minte, este incredibil asa ceva”, a declarat Connect-R.