32.7 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăMondenTina Turner, pentru prima data pe coperta „Vogue“

Tina Turner, pentru prima data pe coperta „Vogue“

in:

Stiri pe acelasi subiect

De ce apare apa la genunchi si ce boli MAI GRAVE prevesteste!

Acumularea de lichid la genunghi duce la inflamații si...

Klaus Iohannis vrea sa IASA IN FATA Parlamentului! Ce le va spune alesilor?!

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa apara in fata Parlamentului...

Tina Turner se marita la 73 de ani

Nu exista limita de varsta atunci cand vrei sa...

Tina Turner renunta la cetatenia americana

Cantareata americana Tina Turner renunta la cetatenia americana pentru...

tinamagVOGUE-600x450Cantareata de culoare a inregisrat un nou record: a devenit cea mai in varsta vedeta care apare pe coperta unei editii „Vogue“.

Tina Turner  a pozat pentru coperta numarului din luna aprilie a editiei germane a revistei „Vogue“. Fotografia de pe coperta este insotita de textul „Simply The Best” – titlul celebrei melodii a artistei.   In aceasta fotografie, legendara cantareata americana apare zambitoare si poarta o bluza albastra si o fusta de culoare neagra.

Fotografia de pe coperta editiei germane a revistei Vogue a fost realizata de Claudia Knoepfel si Stefan Indlekofer, sub coordonarea stilistului Nicola Knels. Cantareata va putea fi admirata si intr-un editorial fotografic, inclus in interiorul revistei.

Potrivit editorilor de moda de la site-ul Fashionista.com, Tina Turner este, la varsta de 73 de ani, probabil cea mai in varsta vedeta care apare pe coperta unei reviste Vogue. Acest titlu era detinut de actrita Meryl Streep, care a pozat in 2012 pentru coperta editiei americane a revistei  „Vogue“, la varsta de 62 de ani.

Ultimele stiri