Acasă Monden Tina Turner, pentru prima data pe coperta „Vogue“

Tina Turner, pentru prima data pe coperta „Vogue“

tinamagVOGUE-600x450Cantareata de culoare a inregisrat un nou record: a devenit cea mai in varsta vedeta care apare pe coperta unei editii „Vogue“.

Tina Turner  a pozat pentru coperta numarului din luna aprilie a editiei germane a revistei „Vogue“. Fotografia de pe coperta este insotita de textul „Simply The Best” – titlul celebrei melodii a artistei.   In aceasta fotografie, legendara cantareata americana apare zambitoare si poarta o bluza albastra si o fusta de culoare neagra.

Fotografia de pe coperta editiei germane a revistei Vogue a fost realizata de Claudia Knoepfel si Stefan Indlekofer, sub coordonarea stilistului Nicola Knels. Cantareata va putea fi admirata si intr-un editorial fotografic, inclus in interiorul revistei.

Potrivit editorilor de moda de la site-ul Fashionista.com, Tina Turner este, la varsta de 73 de ani, probabil cea mai in varsta vedeta care apare pe coperta unei reviste Vogue. Acest titlu era detinut de actrita Meryl Streep, care a pozat in 2012 pentru coperta editiei americane a revistei  „Vogue“, la varsta de 62 de ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLuminita Anghel nota cu 0 la Eurovision de unul dintre jurati
Articolul următorConnect-R, acuzat de plagiat