Acasă ACTUALITATE Consilierul fostului premier Grindeanu si-a cumparat vila de lux in sudul Italiei...

Consilierul fostului premier Grindeanu si-a cumparat vila de lux in sudul Italiei din salariul de bugetar!

754

Realizatoarea Antena 3 Oana Zamfir a lansat un atac foarte dur la adresa lui Sorin Grindeanu. Ea a prezentat cazul a doi fosti consilieri ai lui Grindeanu care au ajuns recent la Bucuresti pe functii importante, anunta Aktual24.ro.

Oana Zamfir s-a aratat foare mirata ca seful cancelariei fostului premier Grindeanu, Alexandru Chirila, si-a permis sa isi cumpere o vula pe litoralul italian, „chiar pe tocul cizmei”. Chirila a lucrat anterior in Consiliul Judetean Timis, unde a fost consilier al lui Grindeanu.

Zamfir a mentionat ca Alexandru Chirila a fost ofiter la UM 0125 (celebra „Doi si-un sfert”) si s-a mirat ca acesta a avut sute de mii de euro pentru a-si cumpara o casa pe litoralul Italiei.

Atacul la adresa lui Grindeanu a continuat cu prezentarea unui alt fost consilier al acestuia, Valentin Korman, care a ajuns la Bucuresti in functia de vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Zamfir s-a intrebat ce pregatire sau experienta are Korman, in afara de legatura cu Sorin Grindeanu. Ea a afirmat insinuant ca Valentin Korman a avut doar o firma de inchirieri masini, prin urmare nu ar fi pregatit sa ocupe functii inalte in stat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos