20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăACTUALITATECultura”Coranul este deasupra ORICAREI legi!” Cele mai importante sfaturi ale unui profesor...

”Coranul este deasupra ORICAREI legi!” Cele mai importante sfaturi ale unui profesor universitar musulman pentru tarile care urmeaza sa primeasca refugiati!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Sfaturile pe care profesorul universitar Sami Aldeeb Abu – Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman, le dă pe site-ul ripostelaique.com țărilor care primesc imigranți musulmani, vin din partea unuia dintre acei musulmani care cunosc foarte bine islamul și tarele lui… și nu se feresc să le arate.

Aceștia sunt puțini și tocmai din cauza aceasta ar trebui ascultați. Sfaturile lui Sami Aldeeb, care face în repetate rânduri referire la Drepturile omului valabile în lumea civilizată, nu respectă însă “Declarația drepturilor omului în islam”, ratificată de 57 de țări islamice, la Cairo, în 1990. Și asta pentru că la articolul 24 această Declarație precizează: “toate drepturile și libertățile enunțate în prezenta Declarație sunt supuse Sharia.” Și Sharia nu este doar un cod religios, ci și unul civil, el reglementând comportamentul din sfera laică: economic, social, juridic, politic si cultural. Iar Sharia este pentru democrația occidentală ceea ce este terorismul islamic pentru umanitate. Sami Aldeeb știe toate acestea, așa ca propune, de fapt, înainte de toate, o dezislamizare a refugiaților. Numai că, sfaturile lui vin prea târziu și sunt rostite unor urechi surde: procesul de islamizare al Europei a început mai demult și se află acum în plină desfășurare. Conducătorii țărilor multiculturale acceptă Sharia și o implementează treptat. Totuși, după ce atâția “rasiști” și “islamofobi” și-au expus punctul de vedere, e bine de aflat și părerea acestui musulman integrat, în legătură cu modul în care ar trebui tratată imigrația musulmană.

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.

Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuiesc respectate.


Citeste si:

VIDEO – ADEVARATA amploare a INVAZIEI MUSULMANE! Zeci de mii de islamici SE ROAGA LA UNISON in centrul Parisului!

VIDEO – Dovada INCONTESTABILA ca INVAZIA musulmana in Europa este organizata! IMIGRANTII au un plan pe care-l urmeaza!

Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi: Invazia MUSULMANA ADEVARATA abia acum incepe in Europa!


Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.

Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile țării de primire, astfel încât totul să fie clar.

Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta.

În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.

Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.

Semnalez aici că, Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2:

“Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinei publice.”

 

Ultimele stiri