Acasă Vorba zilei Cred ca totul se intampla cu un motiv. Oamenii se schimba ca...

Cred ca totul se intampla cu un motiv. Oamenii se schimba ca sa inveti sa renunti la ei, lucrurile merg prost ca sa le apreciezi atunci cand merg bine, crezi in minciuni ca sa inveti sa nu ai incredere in nimeni in afara de tine si, uneori, totul se duce de rapa ca sa faca loc lucrurilor bune – Marilyn Monroe

383

Marilyn Monroe (nascuta Norma Jeane Mortensen; n.1 iunie, 1926 – d. 5 august, 1962) a fost o actrita, sex simbol si diva pop a secolului al XX-lea. Ascensiunea lui Monroe la nivelul de celebritate a inceput cu selectarea ei pentru a poza in cateva reviste, asta in timp ce primul ei sot facea parte din Marina Comerciala.

Cea mai insemnata parte a filmelor ei au fost facute pentru 20th Century Fox, unde si-a luat si numele care a facut-o celebra. Dupa cateva aparitii minore in decurs de cativa ani, Marilyn a inceput sa devina cunoscuta pentru talentul ei de comediana, ajutata fiind si de remarcabila ei prezenta scenica. Și-a indreptat eforturile catre aparitii mai consistente, si, la un anumit moment al carierei sale, a reusit sa-si indeplineasca acest scop. Circumstantele misterioase ale mortii lui Marilyn au fost subiectul multor speculatii, dar nu au reusit sa-i stirbeasca reputatia de cea mai legendara figura publica a tuturor timpurilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos