In fiecare dimineata, cand ma scol, trebuie sa iau o decizie – fie de a fi fericit, fie de a fi foarte fericit. Prin urmare, iau hotararea ca in ziua respectiva sa fiu foarte fericit si ma ghidez dupa aceasta atitudine pe tot parcursul zilei, indeferent de ce se intampla – Brian Tracy

33

Brian Tracy este unul dintre cei mai cunoscuti conferentiari, instructori si consultanti din lumea afacerilor. In fiecare an tine, in toata lumea, peste 100 de conferinte in fata unui auditoriu impresionant, despre dezvoltarea carierei si a succesului personal, despre conducerea companiilor, strategie, vanzari si succes in afaceri.

Din 1981, cand si-a inceput activitatea de trainer, a lucrat cu peste 500 de companii, a creat sute de programe audio si video pentru training in vanzari, traduse in peste 20 de limbi, a scris peste 45 de volume pe tema succesului personal si profesional.

In prezent, este presedintele companiei de dezvoltare a resurselor umane Brian Tracy International, cu sediul in California, si consultant pentru cateva organizatii nonprofit.

Brian Tracy pleaca de la premisa ca toti oamenii detin un potential extraordinar, pe care il pot exploata pentru a realiza in doar cativa ani mai multe decat o poate face o persoana obisnuita in decursul intregii vieti.