Acasă ACTUALITATE Cristi Barbu: ”Ceea ce face PSD în aceste zile, este un joc...

Cristi Barbu: ”Ceea ce face PSD în aceste zile, este un joc perfid și periculos”

248

Secretarul adjunct al Guvernului României, Cristi Barbu, critică dur poziția liderilor PSD față de continuare Stării de Alertă în România. El susține că ceea ce fac liderii social-democrați este un joc perfid și periculos și că prin ceea ce fac ei nu pun piedică PNL sau Guvernului României, ci chiar românilor:

”Ceea ce face PSD în aceste zile, este un joc perfid și periculos.

României i-a trecut glonțul pe la ureche. Puteam fi în situația Spaniei sau a Italiei, a Belgiei sau a Franței, dar noi ne-am descurcat mai bine. Nu pentru că sistemul nostru sanitar este mai performant, ci tocmai pentru că ne-am cunoscut lipsurile și minusurile și am compensat prin rigurozitatea măsurilor de prevenție pe care le-am adoptat.

Astăzi, tot acest echilibru, câștigat cu greu, este pus în pericol de calculele politice ale unor inconștienți: Ciolacu, Ponta și Tăriceanu.

Pentru ca acești 3 indivizi să pună o piedică PNL-ului, sunt dispuși să pună o piedică țării întregii. Lor nu le pasă de o contaminare în masă, nu le pasă de viețile care s-ar putea pierde din cauza iresponsabilității lor. Ei vor doar un singur lucru: SĂ BLOCHEZE.”, susține demnitarul pe pagina sa de Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos