25.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiCristian Tudor Popescu MATURA PE JOS cu Simona Halep: Nu va ajunge...

Cristian Tudor Popescu MATURA PE JOS cu Simona Halep: Nu va ajunge niciodata…

in:

Stiri pe acelasi subiect

Eliminată încă din primul tur de la Australian Open, Simona Halep e ţinta unor atacuri extrem de dure. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut-o praf pe româncă la finalul meciului.

“Din nou, Simona s-a ciocnit de o adversară cu un joc foarte agresiv, cu lovituri decisive, la linie, care și-a asumat tot timpul astfel de riscuri. De câte ori întâlnește o astfel de jucătoare, Simona are mari probleme. 90 la sută din aceste meciuri, Simona le-a pierdut. Lucic Baroni, Alizee Cornet, Cepelova – același tip de jucătoare -, cu ele a pățit același lucru. Simona nu știe cum se contracareze jocul agresiv al adversarelor. Asta e, tu, numărul 2 mondial, nu prea e frumos să pierzi așa”, a tunat Popescu.

Jurnalistul nu s-a oprit aici şi a anunţat finalul visului tuturor românilor, Simona Halep pe locul 1 în lume.

„Fără acest tip de joc ofensiv, Simona nu va ajunge numărul 1 mondial și îi va fi greu să se mențină și în primele cinci jucătoare din lume. Îi e teamă, când vezi că e groasă, încerci să joci ce știi mai bine fără să îți asumi riscuri, dar ea nu prea face asta niciodată”, a explicat Cristian Tudor Popescu pentru ring.

 

Ultimele stiri