Acasă Comentariul zilei CTP anunță sfârșitul lui Trump: „Este o canalie mediatica. Cine a votat...

CTP anunță sfârșitul lui Trump: „Este o canalie mediatica. Cine a votat pentru Trump a votat pentru minciuna, ticalosie, fatarnicie”

956

Cristian Tudor Popescu afirma, intr-un text publicat miercuri seara, ca Donald Trump este o „canalie mediatica” si ca americanii care l-au votat au votat „pentru minciuna, ticalosie, fatarnicie, cinism, dispret fata de semeni”.

„Victoria lui Trumpf ar insemna multiplicarea fara numar a raului pe care l-a facut in acesti 4 ani Americii, lumii, fiintei umane. Daca in 2016, canalia mediatica numita Donald Trump sa zicem ca nu era pe deplin cunoscuta, in 2020 optiunea e limpede: votand Trumpf, ai votat pentru minciuna, ticalosie, fatarnicie, cinism, dispret fata de semeni. Nu pot lua in considerare nicio justificare tinand de burta si buzunar – daca esti un om cinstit, demn, si sarac, si un ins ca Trumpf iti pune 1000$ in palma, ii arunci banii in fata. Nu mai vorbesc de cei care se simt atacati pe strada si acasa de homosexuali si aparati de animalul agresor sexual Trumpf. Nu mai vorbesc de martorii lui Trumpf, care nu vor sa vada Biblia tinuta in mana o data de Dumnezeul lor, si atunci pe dos.

Presedintele Statelor Unite este un model pentru tineri din lumea intreaga care incep drumul in viata. Succesul lui Trumpf ar transmite acestora urmatorul mesaj: foloseste orice metode, oricat de murdare, pentru a castiga. Odata ce ai invins, se sterge totul cu buretele. Morala e onanie pentru pierzatori, fii tare in clanta, scopul scuza mijloacele.

Nu, scopul nu scuza nimic. Nici macar Machiavelli nu spune asta expressis verbis.

Scopul asuma mijloacele. Adica, desi consideri nobil un scop, esti pregatit sa suporti consecintele pentru ce ai facut ca sa-l atingi.

Iar la Trumpf, scopul este la fel de josnic ca mijloacele, el nefiind dispus sa plateasca pentru nimic, nici macar taxe.

Fie ca va castiga, fie ca va fi invins, raul din oameni adus la suprafata de Trumpf va ramane ca o tumoare neextirpata”, a scris CTP in Republica.

Joe Biden a devenit candidatul care a primit cele mai multe voturi din istoria alegerile prezidentiale din SUA, anunta The Guardian.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos