Acasă Comentariul zilei CTP, mesaj fara precedent: „Ii doresc lui Ion Iliescu sa traiasca 100...

CTP, mesaj fara precedent: „Ii doresc lui Ion Iliescu sa traiasca 100 de ani, poate apuca sa faca puscarie”

Cristian Tudor Popescu si-a manifestat speranta, vineri seara, ca Ion Iliescu va apuca sa faca macar o zi de puscarie pana va parasi aceasta lume.

„Eu cred ca domnul Iliescu este sanatos. Ii doresc sa traiasca 100 de ani, poate apuca sa faca si o zi de puscarie. Macar una”, a declarat CTP la Digi24, dupa ce realizatoarea emisiunii „Cap limpede” i-a adus aminte ca Ion Iliescu a cerut urna mobila la recentele alegeri, europarlamentare si prezidentiale.

CTP a mai spus in ca spatele raportului intocmit de Ionut Vulpescu privind evolutia PSD in ultimii ani este Ion Iliescu.

„Vulpescu nu doreste sa reformeze PSD ci sa reprosteasca oamenii. Am citit toate cele 50 de pagini cu atentie”, a spus CTP.

In documentul intitulat „Analiza evolutiei electorale a PSD. Cauze, efecte, recomandari”, Ionut Vulpescu identifica si analizeaza cele mai importante decizii politice si factori care au dus la pierderea a aproape 1,2 milioane de voturi in mai putin de 3 ani si propune o serie de masuri pe care le considera absolut necesare pentru pregatirea alegerilor locale si parlamentare de anul acesta, pentru ca PSD sa ramana un partid relevant pe scena politica nationala si cel mai mare partid din Romania.

El identifica drept slabiciune de fond a PSD faptul ca nu a avut nici forta, nici imaginatia, de a-si proiecta imaginea in viitor.

„Am trait de pe o zi pe alta, am amanat decizii importante, am ignorat schimbarile din societate si, mai ales, impactul noilor tehnologii. Nu, o tara, un partid nu se conduc pe Facebook sau pe Twitter, desi retelele de socializare sunt cutii de rezonanta, care amplifica impactul politicilor publice si al deciziilor gresite.

Nu am stiut sa profitam de ele pentru a avea un dialog onest cu largi categorii de cetateni, pentru a intelege cum s-a schimbat o mare parte a societatii, ce nevoi si ce asteptari au membrii acestor grupuri sociale”, argumenteaza el.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentA murit fostul ministru Decebal Traian Remes, la doar o zi dupa ce doctorii l-au trimis acasa
Articolul următorEuroparlamentarul Rares Bogdan: Sunt o bataie de joc acesti ani de guvernare cu Firea la Bucuresti!