Acasă Comentariul zilei CTP: „PSD este un Cernobil al politicii romanesti din ultimii 30 de...

CTP: „PSD este un Cernobil al politicii romanesti din ultimii 30 de ani”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, luni, ca PSD este „un Cernobil al politicii romanesti din ultimii 30 de ani” si ca „lucrul cel mai bun lucru ar fi ca el sa dispara din prim-planul politicii romanesti”.

Intrebat, in cadrul unei emisiuni la Europa FM, „cine va castiga alegerile locale si parlamentare”, CTP si-a manifestat speranta ca PSD va disparea din prim-planul politicii.

„Eu m-am pronutat inca de anul trecut, din perioada europarlamentarelor, am spus lucrul asta si il mentin, PSD este un Cernobil al politicii romanesti din ultimii 30 de ani, lucrul cel mai bun lucru ar fi ca el sa dispara din prim-planul politicii romanesti.

(…) Singura cale prin care PSD poate fi trimis in debaraua politicii romanesti este buna guvernare. Doar guvernarea buna, cinstita, eficienta, din partea PNL-USR poate sa rezolve aceasta problema”, a declarat jurnalistul.

El a ironizat declaratia lui Marcel Ciolacu, conforma caruia nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier este o „mascarada”.

„Cea mai potrivita imagine penstru mascarada este cea a doamnei Firea. Cand a venit cu masca pe figura spunand ca se apara de virusii guvernamentali, acum inteleg ca are in custodie niste romani banuiti de coronavirus”, a mai spus CTP.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat o serie de atacuri foarte violente la adresa PNL si a lui Klaus Iohannis dupa noua sedinta a CEX.

„Ne-am facut strategia pentru aceasta mascarada cu propunerea primului ministru desemnat, primului ministru demis, nu stim cum sa-i mai spunem. (…) Am inteles ca sunt tot ministrii aia, la cate tampenii au facut o sa fie mai distractive audierile”, a declarat Ciolacu dupa sedinta CEX.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentGabriela Firea atinge noi culmi ale penibilului: Am fost AMENINȚATĂ că ceva rău se va întâmpla!
Articolul următorAmbasadorul Israelului: „Din Uniunea Europeană, România este, pentru noi, una dintre cele mai apropiate țări”