25 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiPompier voluntar, langa Brasov: „Eu francez, nevasta mea nemtoiaca, traim alaturi de...

Pompier voluntar, langa Brasov: „Eu francez, nevasta mea nemtoiaca, traim alaturi de copii nostri intr-o tara din Uniunea Europeana care se cheama ROMÂNIA!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

La protestele de duminică a fost prezent și francezul care s-a mutat în satul Cobor din Brașov și care a organizat un serviciu de pompieri voluntari.

Pe Facebook, Francezul din Cobor a scris: „Am fost in seara asta la Fagaras tocmai pentru a tipa “justitie nu coruptie”. Am fost putin dar am tinut sa fiu si eu acolo alaturi de alti curajosi.

Eu francez, nevasta mea nemtoiaca, traim alaturi de copii nostri intr-o tara din Uniunea Europeana care se cheama ROMÂNIA. Nu ne-am dus sa traim in Africa dar intr-o tara care a ales indubitabil sa se alature proiectului european si care ar trebuie sa impartaseasca valorile democratice europene la care cred si eu.

Din pacate se pare ca in ultimul timp unii ar vrea sa transforme tara asta intr-o republica “bananiera” in care ei ar fi stapâni.

Vezi aici Video:

Eu personal ma lupt de aproape de 14 ani in coltul meu din România sa trec de la noroi “pina la gât” la ceva civilizatie. Nu i voi lasa pe unii sa duca toata munca mea in zadar ca sa le fie lor bine. De asta ma implic si in politica si in tot ce insemna Civitas”.

Ultimele stiri