Acasă Stirea zilei Cu FIDELITATEA cum stai? Zodia te TRADEAZA inainte sa INSELI tu!

Cu FIDELITATEA cum stai? Zodia te TRADEAZA inainte sa INSELI tu!

34

Fiecare persoana ar vrea sa nu fie inselata. Asta ar fi ideal. Unele persoane au insa infidelitatea in sange sau mai bine zis in stele. Astrologii considera ca cele mai “tentate” zodii sunt cele cu ascendent in Soare, Luna, Venus, Marte…

Berbec

Daca ar trebui sa il numim pe cel mai putin loial semn zodiacal, atunci am putea striga in gura mare: Berbec. Usor visatori, cei nascuti sub acest semn astral sunt permanent in cautarea escapadelor, a provocarilor de orice fel.

Prin structura sa, Berbecul este un partener ideal pentru relatiile extraconjugale: pasional, mereu gata sa incerce gustul tentatiilor si, bineinteles dornic sa i se confirme mereu valoarea.

Daca esti nascut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapida a interesului pentru celalalt.

In cazul Berbecilor, focul pasiunii se cam stinge dupa ce isi castiga partenerul, fiind mai atrasi de lupta in sine decat de finalitatea ei.

Din punct de vedere sexual, tot ei cunosc foarte bine, intuitiv, armele seductiei si asteapta parteneri dornici de cat mai multe experiente sexuale interesante.

Continuarea pe LikeNews.ro!

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos