Acasă ACTUALITATE CU NESIMTIRE! Fostul ministru al Apararii in Romania: Oprea a folosit ELICOPTERELE...

CU NESIMTIRE! Fostul ministru al Apararii in Romania: Oprea a folosit ELICOPTERELE statului in scop politic!

20

Fostul ministru al Apărării din Romania, Cornel Dobritoiu, a făcut mai dezvăluiri în emisiunea lui Claudiu Pândaru de la Digi 24, despre abuzurile pe care Gabriel Oprea le-a făcut cât timp a ocupat portofoliul ministerului.

Corneliu Dobriţoiu este unul dintre puţinii politicieni care au cerut demisia vicepremierului după accidentul tragic în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, conform digi24.ro.

”Dumnealui, în calitate de ministru (al Apărării, între 2009 și 2012 – n.red.), a simțit nevoia unui dispozitiv de securitate mai dezvoltat, care angaja resurse la fel ca la Ministerul de Interne. În deplasările sale în scop politic a folosit din plin resursele Armatei. În perioada respectivă bugetul Apărării era dezechilibrat, insuficient. Ca să folosești banii din buget pentru deplasări cu elicopterul în scop politic în repetate rânduri denotă anumită atitudine față de sistem”, a declarat Dobritoiu.


 

Citeste si:

De ce tine Oprea cu disperare de functie? Daca isi da demisia IL MANANCA DNA-ul!

Dezvaluire de ULTIMA ORA: Politistul MORT isi daduse SEFII IN JUDECATA cand se afla in coloana lui Oprea!


 

”Trebuie înțeles că echipajele elicopterelor de transport când se deplasează pentru a satisface niște nevoi, pentru a transporta ministrul, tot zbor de transport este și urmează anumite cutume profesionale, dar în scripte așa figurează”, a mai spus Dobritoiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos