24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEUltimul mare baron PSD condamnat la INCHISOARE CU EXECUTARE!

Ultimul mare baron PSD condamnat la INCHISOARE CU EXECUTARE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu, a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul CMZ.Decizia nu este însă definitivă, ea poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Constantinescu este acuzat de abuz în serviciu pentru că ar fi subfinanțat Centrul Militar Zonal (CMZ) Constanța. În acest dosar, procurorii DNA îl acuză pe președintele CJC că nu ar fi alocat bani pentru funcționarea CMZ și că ar fi încercat să restrângă spațiile destinate instituției. Constantinescu a explicat instanței că el doar și-a făcut datoria de a da curs unor hotărâri CJ Constanţa, votate de consilieri și avizate privind legalitatea de către prefect, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

Nicusor Constantinescu va ajunge dupa gratii! Tribunalul Bucuresti confirma mandatul de arestare emis pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta!

Nicusor Constantinescu, retinut in Turcia! Presedintele suspendat al CJ Constanta va veni de bunavoie in tara miercuri seara sau joi dimineata


Potrivit anchetatorilor, prin faptele de care este acuzat, Constantinescu a provocat un prejudiciu material patrimoniului Ministerului Apărării Naţionale de circa 67.000 de lei.

Pe lângă dosarul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal, Nicuşor Constantinescu este judecat, la Constanţa, într-un alt dosar referitor la finanţarea ilegală a cluburilor sportive, în care este acuzat de mai multe infracţiuni printre care abuz în serviciu şi conflict de interese.

Ultimele stiri