Acasă Social Nicusor Constantinescu va ajunge dupa gratii! Tribunalul Bucuresti confirma mandatul de arestare...

Nicusor Constantinescu va ajunge dupa gratii! Tribunalul Bucuresti confirma mandatul de arestare emis pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta!

28

Nicusor Constantinescu va ajunge dupa gratii! Tribunalul Bucuresti confirma mandatul de arestare emis pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta, iar acum urmeaza sa fie dus la arest, fie la politie, fie la una dintre unitatile aflate in subordinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor . 

nicusor constantinescu

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca, in functie de starea de sanatate a lui Nicusor Constantinescu, dar si de domiciliul sau, locul in care presedintele suspendat al CJ Constanta va fi incarcerat. Avocatii acestuia au declarat faptul ca pe numele clientului lor exista un al doilea mandat de arestare in lipsa emis de Tribunalul Constanta.

Nicusor Constantinescu, care a revenit astazi in tara dupa ce a fost retinut in Turcia, a fost dus de la Aeroportul Henri Coanda la Tribunalul Bucuresti, unde un judecator de drepturi si libertati a decis confirmarea mandatului de arestare emis pe numele acestuia in iulie.

P

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos