Bogdan Gigina, poliţistul care a murit într-un accident când conducea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, îşi dăduse superiorii în judecată pentru plata unor drepturi salariale.

Bogdan Gigina făcea parte din Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie. Cu doar o luna în urmă, s-a înscris pe lista unui proces colectiv din care făceau parte peste 250 de poliţişti care au dat în judecată Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Potrivit wowbiz.ro, obiectul dosarului, aflat încă în stadiu incipient, se referă la un litigiu privind funcţionarii publici conform legii 188/1999 şi are legătură cu unele sporuri şi drepturi salariale pe care agenţii nu le-au primit deşi ar fi avut dreptul.


Citeste si:

FOTO – Postacii lui Gabriel Oprea primesc EXCURSII LA VENETIA daca-l pupa in… il lauda pe internet!

Miting URIAS in memoria politistului Bogdan Cosmin Gigina! Oprea DA-TI DEMISIA!


Conform unei declaraţii de avere depusă în 2012, Gigina câştigă puţin peste 1.800 de lei pe luna, iar în 2007 contractase un credit de 5.000 de euro pe care urmă să-l achite în 10 ani. După decesul polististului, banca s-ar putea îndrepta împotriva soţiei lui, Raluca, pentru recuperarea restului de bani. În prezent, această este angajată unei agenţii de turism, mai notează sursa citată.