Ponta a spus că e dispus să plece, dar cu o condiție: Iohanni să numească un înlocuitor tot din actuala coaliție guvernamentală. Liviu Dragnea, ajuns șef al PSD, a recunoscut că există tatonări, însă ele par să fi intrat în impas în ultima săptămână.

Radu Tudor de la Antena 3 spune că sfârșitul guvernului condus de Victor Ponta e stabilit.

”Urmaresc foarte atent relansarea bataliei politice dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta. Gabriel Oprea este o tinta in rafuiala uriasa dintre cei doi lideri ai tarii. E interesant cum se desfasoara ostilitatile si derularea in crescendo a operatiunilor pe cele trei planuri :

Umflarea unui curent anti-Guvern in zona multi-media (Facebook, bloguri)


Citeste si:

Ponta sare la BEREGATA lui Iohannis: E un simplu cetatean! Merge la Bruxelles sa TACA DIN GURA!

Tudor Gheorghe SE DEZICE de Victor Ponta! Dupa ce L-A PUPAT in… campania electorala!


Iesirea in strada a unora din cei pe care i-am vazut si in 2014

Reactia politica : declaratii, cereri demisie, razboi total

Cred ca presedintele Iohannis vrea sa aniverseze un an de la castigarea prezidentialelor fara Ponta la Palatul Victoria. Adversitatea dintre cei doi din campania prezidentiala nu a disparut nici o secunda.

Cred ca spre deosebire de alte momente de tensiune, Klaus Iohannis va merge pina la capat impotriva marelui sau adversar. Daca la cele 3 puncte enumerate anterior se adauga inca unul, nr. 4 – componenta judiciara – urmata de suspendari din functie, greva parlamentara si fortarea caderii complete a Guvernului, atunci 16 noiembrie ramane o tinta viabila pentru acest politik blitzkrieg al lui Klaus Iohannis.”, scrie Tudor pe blogul său.

 

Transparenta face diferenta