Acasă ACTUALITATE Culmea tupeului! Primaria Sectorului 4 cere 100 de milioane DAUNE in instanta...

Culmea tupeului! Primaria Sectorului 4 cere 100 de milioane DAUNE in instanta in dosarul Colectiv!

Primăria Sectorului 4 s-a constituit parte civilă în dosarul Colectiv şi cere daune de 100 de milioane de euro, pe motiv că i-ar fi fost grav afectată imaginea. Pe de altă parte, încercarea lui Cristian Popescu Piedone de a reveni în fruntea instituţiei ar putea fi stopată de instanţă. Asociaţia „Colectiv pentru viitor” a contestat candidatura acestuia la primăria sectorului 4. 

Primăria Sectorului 4 a depus la DNA o solicitare prin care îi cere daune fostului edil Cristian Popescu Piedone. Acesta este cercetat de procurorii anticorupție pentru abuz în serviciu în legătură cu acordarea autorizației pentru clubul Colectiv, document pe care Cristian Popescu Piedone și-a pus semnătura.


 

Citeste si:

Cristian Piedone si-a depus CANDIDATURA la sectorul 4! ”Va multumesc!”


 

În solicitare se precizează că daunele, în cuantum de 100 de milioane de euro, sunt cerute pentru că primăriei i-ar fi fost aduse prejudicii de imagine.

Solicitarea avansată de primarul interimar al Sectorului 4 către autorități este motivul invocat de asociația „Colectiv pentru viitor” pentru contestația depusă la Judecătoria Sectorului 4 împotriva candidaturii anunțate de Cristian Popescu Piedone. Candidatura a fost deja validată de Biroul Electoral Local al Sectorului 4.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDNA a inceput urmarirea penala pentru Robert Negoita! Acuzatii GRAVE de evaziune fiscală în formă continuată!
Articolul următorInca un IMPOZIT pentru masinile vechi! Platim deja timbru de mediu si taxa de mediu!