Acasă ACTUALITATE Cum iti dai seama ca pagina ta Facebook este MONITORIZATA de stat...

Cum iti dai seama ca pagina ta Facebook este MONITORIZATA de stat sau serviciile secrete?!

50

Ti s-a intamplat vreodata sa fii anuntat ca cineva a incercat sa-ti sparga contul sau a atentat la securitatea contului tau de Facebook?

Dacă vreodată statul va fi interesat de contul tău de Facebook, faimoasa reţea de socializare îţi va da un mesaj care să te anunţe că ai fost victima unui atac cibernetic.

Facebook monitorizează activităţile utilizatorilor şi, în caz de suspiciuni, aceasta va afişa o notificare de avertizare în susul paginii: „Vă rugăm să vă securizaţi contul acum”.


Citeste si:

Avertismentul OFICIAL al SRI pentru toti romanii care au cont pe Facebook!

Ti-ai trecut numarul de telefon la profilul de facebook? Ai facut o mare greseala!


Facebook nu va publica motivele care i-au condus la concluzia că e vorba de un atac comandat de un guvern, deoarece nu doresc să îşi dezvăluie mecanisme de funcţionare, scrie monitorulcj.ro.

De aceea, Facebook oferă opţiuni de securitate suplimentare. În concret, utilizatorul se va putea conecta la contul personal printr-un cod suplimentar, pe care îl va primi pe telefon, printr-un mesaj securizat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMitropolitul Moldovei, Vladimir: Și dă, Doamne, un BMW nou, că ăsta si-a facut rodajul! Cinste TIE!
Articolul următorVIDEO – NE PREGATIM DE RAZBOI! Zeci de tancuri si utilaje de razboi MOBILIZATE pe granita de est a Romaniei!