Acasă ACTUALITATE Cum vede PSD-ul educatia in Romania: Singurul profesor universitar din Comisia de...

Cum vede PSD-ul educatia in Romania: Singurul profesor universitar din Comisia de Invatamant a fost DAT AFARA!

Doar în România se poate așa ceva. Singurul profesor universitar din Comisia de Educație a Camerei Deputaților a fost dat afară din comisie. Motivul este unul politic 100%, anunta stiripesurse.ro.

Este vorba de fostul prim-ministru interimar și fost ministru al Educației în Guvernul Ponta, deputatul Sorin Câmpeanu, actual rector al Universității de Agronomie, președintele ales al celei mai mari organizații academice internaționale și Președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România a fost exclus de către ALDE din Comisia de Învățământ a Camerei Deputaților.

Anunțul a fost făcut în Biroul Permanent al Camerei Deputaților și s-a luat act în plenul aceleiași Camere a Parlamentului. De remarcat că e vorba de singurul care știe cu ce ”se mânâncă” cu adevărat Educația – singurul profesor universitar din cei 24 de membri ai Comisiei.

Cei de la PSD și-au dat seama imediat de gafa lui Călin Popescu Tăriceanu și au decis să îl mențină pe Sorin Câmpeanu în Comisia de Învățământ pe locul unui social-democrat care s-a retras în favoarea fostului prim-ministru.

Excluderea a fost decisă de conducerea ALDE după ce Sorin Câmpeanu a decis să se alăture noului partid fondat de Daniel Constantin, Pro România.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe coincidenta: De cand e Dragnea la putere celebra firma Tel Drum si-a DUBLAT PROFITUL!
Articolul următorInca o ”REALIZARE” marca PSD: Voucherele de vacanta amanate un an! Ce PROMITEA Olguta?