O cheama Laura Giurcanu si la varsta de doar 15 ani castiga concursul de frumusete Next Top Model. Acum a fost data afara de la Bac.

Adolescenta a susținut proba la limba engleză la bacalauret și a fost dată afară din sală. Totul din cauza faptului că a uitat să își pună telefonul pe silențios. Modelul a fost suspendat până anul viitor și a ținut să povestească incidentul chiar ea pentru a nu exista alte discuții.

„Povestesc asta o singura data ca sa nu fie discutii. Mi-am pus telefonul pe normal si eram in sala de bagaje sa-l las cand a inceput un profesor sa tipe la mine ca intarzii si l-am uitat la mine in buzunar la geaca si nu l-am mai simtit. Eu aveam impresia ca l-am lasat.


Citeste si:

S-a facut de RUSINE! O vedeta de la noi a luat 3,60 la BAC!

Mai intai RAZI, apoi ti se face MILA! Cele mai tari perle de la Evaluarea Nationala!


In mijlocul examenului la engleza la LISTENING a sunat. Am stat mi-am terminat examenul si apoi am discutat cu directoarele si, indiferent ca nu am facut nimic ca telefonul era in geaca si geaca pe scaun, tot am fost suspendata si o sa-l dau anul viitor. Am avut o zi proasta si asta e, viata merge inainte”, a explicat Laura Giurcanu întreaga situație.

fotomodel

Sursa: realitatea.net

Transparenta face diferenta