Acasă ACTUALITATE Cunoscut lider mondial: Al treilea Razboi Mondial este in desfasurare, dar nimeni...

Cunoscut lider mondial: Al treilea Razboi Mondial este in desfasurare, dar nimeni nu-i spune pe nume!

În discursul la ONU, regele Abdullah al Iordaniei a vorbit despre lupta împotriva reţelei teroriste sunnite Stat Islamic, despre situaţia din Ierusalim şi despre criza refugiaţilor sirieni.

„Viitorul omenirii este ameninţat de islamiştii care sunt activi la nivel global”, a spus regele Abdullah al Iordaniei.

„Aceste grupuri care se abat de la doctrina islamului se folosesc de suspiciune şi de ignoranţă pentru a-şi extinde puterea; mai rău, îşi arogă libertatea de a distorsiona cuvântul lui Allah, pentru a justifica cele mai atroce crime”, a spus suveranul iordanian, citat de Mediafax.

„Suntem toţi uniţi în convingerea că aceste forţe trebuie învinse. Trebuie să ne imaginăm cum ar arăta viitorul nostru într-o lume cu crime masive, cu decapitări publice, cu sclavie. Eu am numit această criză un al III-lea război mondial şi cred că trebuie să ripostăm cu intensitatea adecvată. Sunt necesare acţiuni colective pe toate fronturile”, a insistat regele Iordaniei, pledând pentru o campanie ideologică globală împotriva extremiştilor.


Citeste si:

Amenintari de RAZBOI din cazua imigrantilor! Serbia si Ungaria se ACUZA DUR!

Putin a RECUNOSCUT! Rusia alimenteaza cu arme razboiul din Siria si obliga populatia sa emigreze in Europa!

ANUNT OFICIAL: Romania intra in cursa inarmarii si cumpara NAVE de RAZBOI!


„Comunitatea globală trebuie să îşi unească eforturile, să iubească aproapele şi să manifeste respect pentru cei diferiţi faţă de noi”, a cerut regele Abdullah al II-lea.

„Fenomenul terorismului, care are efecte grave, necesită abordări politice, economice şi de securitate ale tuturor naţiunilor şi popoarelor. Este clar că tensiunile şi conflictele au contribuit la apariţia organizaţiilor teroriste. În plus, comunitatea internaţională are obligaţia de a găsi soluţii şi a ajuta milioanele de refugiaţi din regiunea Orientul Mijlociu”, a pledat suveranul iordanian.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIti lasi copilul sa se joace la CASTELE GONFLABILE? Uite ce poate pati!
Articolul următorLege noua! Daca ai copil la gradinita primesti un TICHET SOCIAL de 50 de lei!