Acasă Arad ”D-asta suntem inca in tara, pentru ca IUBIM Romania!”- ”Marsul pentru familie”...

”D-asta suntem inca in tara, pentru ca IUBIM Romania!”- ”Marsul pentru familie” din Arad!

459

Mai bine de 3000 de aradeni, au iesit in strada zilele trecute pentru a marsalui in sprijinul sustinerii FAMILIEI si VIETII. Ideea principala este de a spune un DA puternic , pentru VIATA.

Marsul a pornit de la Casa de Cultura a municipiului , a ajuns pana la teatru dupa care manifestantii au marsaluit in continuare pana in fata primariei.

”In fata Primariei, prima data au cantat fanfarele reunite imnul Romaniei, ca sa subliniem inca odata ca suntem romani si se lupta pentru binele Romaniei; si pana la urma oare poate fi cineva de alta parere, acum cand s-a descoperit ca mai bine de 20 de milioane de copii neajutorati au fost sacrificati prin avort de la revolutie incoace, iar  in acelasi timp populatia tarii se reduce drastic, spre aproape jumate din cati eram odata pe timpul comunistilor”, spun participantii la eveniment.

Au luat cuvantul fr.Moise Ardelean si fr.Iuga Viorel . Oragnizatorii au fost Bisericile Baptiste si pensticostale din Arad, darceicare au muncit efectiv pentru ca organizarea acestui miting au fost fr. Ovidiu Dragan si fr.Ilioni Florin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos