Acasă Arad Un barbat de etnie roma a gasit pe strada un portofel cu...

Un barbat de etnie roma a gasit pe strada un portofel cu 1300 de euro! Nu o sa iti vina sa crezi ce a facut cu el!

Un barbat de etnie roma din municipiul Arad a gasit, luni dupa-amiaza, un portofel in care erau euro si lei, insumand aproximativ 1.300 de euro, pe care l-a dus la Politia Locala pentru a-l ajuta sa-l gaseasca pe pagubit.

Barbatul nu a cerut nimic in schimbul gestului sau, dar a spus ca si-ar dori ca proprietarul portofelului sa faca o mica donatie pentru copiii institutionalizati din Arad, anunta stirileprotv.ro.

Politistii locali din Arad s-au declarat surprinsi de gestul barbatului, care a gasit portofelul pe o strada de langa Piata Catedralei din oras.

Intr-un comunicat al Politiei Locale Arad se arata ca barbatul a venit la Serviciul de Ordine si Liniste Publica pentru a declara ca a gasit un portofel in care se aflau 650 de euro si 2.934 de lei, respectiv o suma totala de aproximativ 1.300 de euro, dar si documente de identitate.

Portofel Politie Arad

”Aradeanul nu a cerut nimic in schimb, dar si-a manifestat dorinta ca, in prag de sarbatori, proprietarul portmoneului sa faca o mica donatie copiilor institutionalizati din municipiu”, precieaza comunicatul.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAngajatii ANAF se revolta impotriva Guvernului si anunta ca NU VOR MAI COLECTA bani la bugetul de stat!
Articolul următorO romanca a fost declarata MEDICUL LUNII in cel mai mare spital din Londra! ”In Romania ma luptam cu morile de vant!”