Acasă Sanatate Daca nu curge, cade din cer! Si totusi, in Romania apa potabila...

Daca nu curge, cade din cer! Si totusi, in Romania apa potabila este de 50 de ori mai scumpa decat in Sahara!

Desi in Romania ploua de la Dumnezeu exact atat cat trebuie, si avem o tara plina de rauri si lacuri, apa de băut este mai scumpă de zeci de ori decît în Arabia saudită, țară intr-o proportie covarsitoare desertica.

Dezvăluirea incredibilă aparține deputatului PSD Dan Tudorache, într-o declarație parlamentară, citată de inpolitics.ro.:

”Preţul apei în Bucureşti era în anul 2000, în contractul iniţial cu Apa Nova, de aproximativ 0,2 lei m3 şi trebuia ca până în 2015, deci până în anul acesta, să scadă la aproape jumătate. Ce s-a întâmplat în realitate? Preţul apei a crescut de mai multe ori. Apa potabilă este de 5,75 lei m3; tariful pentru canalizare este de 1,28 lei/m3. Vi se pare mult? Apa potabilă a ajuns foarte scumpă în Bucureşti, mult mai scumpă decât în Arabia Saudită, unde este 0,03 dolari/m3; în Cuba – 0,04 dolari/m3 sau în Italia, 0,5 euro/m3”.


Citeste si:

CONCLUZIE SOCANTA a medicilor: Apa de la robinet este VINOVATA pentru cresterea cazurilor de CANCER in Romania!

Apa de la robinet este contaminata cu substante radioactive! Guvernul ia masuri!


Tudorache spune că incredibilele costuri se datorează PNL și, în special, liberalului Vlad Moisescu:

”Ce ne dovedesc acum şi procurorii DNA în dosarul Apa Nova, privatizarea nu este numai despre sufletul PNL, ci despre buzunarul şi trezoreria PNL şi, desigur, despre trezorierul PNL Vlad Moisescu, principalul suspect în dosarul Apa Nova(…) Apa Nova s-a folosit de sistemul corupt pe care l-a construit împreună cu trezorierul PNL, pentru a nu respecta angajamentele contractuale, care o obligau să modernizeze şi să extindă sistemul de apă şi de canal din Bucureşti. Ştim cu toţii cât este de proastă apa la robinet, în Bucureşti. Privatizarea nu a adus cu sine creşterea calităţii serviciului, ci creşterea preţului, profitul de sute de milioane de lei pentru corporaţie, costuri de sute de milioane pentru bucureşteni. Dar, oare, cât a fost şpaga aici? ” se întreabă, retoric, deputatul, care mai spune că, dacă PSD cîștigă alegerile din București, va rezilia contractul cu Apa Nova ”ca un exemplu pentru orice corporaţie care calcă în picioare legile şi interesele cetăţenilor pentru a face profit cu orice preţ”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAmericanii critica dur Biserica Ortodoxa Romana: Preotii aici hartuiesc si intimideaza oamenii!
Articolul următorVIDEO – Imigrantii lasa TONE de gunoaie in uram si DISTRUG tot in cale! Copiii germanilor sunt BATJOCORITI!