Acasă Tutorialul Zilei Daca te suna NUMARUL ACESTA nu raspunde! Iti poate lua 300 de...

Daca te suna NUMARUL ACESTA nu raspunde! Iti poate lua 300 de euro sau iti arde cartela!

Un nou tip de frauda face ravagii: esti sunat de cineva care se da drept operator la Cosmote , Orange sau Vodafone. Iti spune ca e ceva in neregula cu factura ta si te roaga sa tastezi un cod de cifre, scrie onlinereport.ro.

Daca ai facut asta, îi  incarci cartela respectivului cu 300 EURO!

In atenţia tuturor deţinătorilor  de telefoane mobile

Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41, nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.

Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de  Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.


 

Citeste si:

Vezi videoclipul asta apoi verifica si tu cum iti este acultat telefonul! ”Asa ne ducem toti la puscarie!”

Tu stii sa-ti incarci corect telefonul? Vezi ce greseli faci, care-i distrug bateria!


 

După un timp escrocii au găsit un alt  sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider” Orange, Cosmote (sau orice retea in care sunteţi  abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a  mobilului dumneavoastră.

NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI  INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM. Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de  persoane.

Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi. Anulaţi apelul. Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor  de Internet

Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o  trimite. Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.

Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

Dacă primiţi un mail cu denumirea de “invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat. Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea. Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPrimele demersuri LEGALE pentru INDEPENDENTA ARDEALULUI!
Articolul următorSotia unui celebru MILIONAR roman S-A SINUCIS! Ce a indemnat-o sa faca asta!