Stirea zilei

De ce nu INDRAZNESTE Dragnea sa ii zica ceva tupeistului deputat PSD cu mitraliera? E asociat la celebra Tel Drum din Teleorman!

Deputatul Cătălin Rădulescu, deputatul PSD care a șocat o țară întreagă prin aroganța și discursul agresiv la adresa protestatarilor din Piața Victoriei, despre care a spus că ar trebui scoși din piață cu tunurile cu apă, ba chiar cu mitraliera, are relații de afaceri cu firma apropiată de șeful suprem al PSD, Liviu Dragnea.

Deputatul Cătălin Rădulescu are pe lângă mitralieră o mulţime de firme – o tipografie în Voluntari, două firme de turism la Piteşti şi multe altele. Una dintre ele este foarte importantă: SC CONCORDIA CON STRADE SRL, specializată în lucrări de construcţii pentru drumuri şi autostrăzi.

Compania lui Rădulescu şi compania TEL DRUM care aparţine unor apropiați ai lui Liviu Dragnea participă în asociere la licitații pentru contracte cu bani publici, după cum se arată în datele de mai jos, si după cum figurează pe site-ul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, firma lui Rădulescu avea în 2015 doar 7 angajaţi dar o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, şi a raportat chiar şi un profit de aproximativ 100 de mii de euro, scrie bn24.ro. Ceea ce face această firmă să fie importantă este faptul că figurează în informațiile publice ca asociat al mult mai celebrei companii Tel Drum.

Liviu Dragnea a fost toboşar în timpul facultăţii, într-o formaţie compusă din trei membri. Colegii de trupă şi de facultate, pe care iniţial a negat că-i cunoaşte, au ajuns după 20 de ani acţionari majoritari ai societăţii Tel Drum, firma de asfaltări abonată la contractele cu Consiliul Judeţean Teleorman, condus până în 2012 de Liviu Dragnea, după cum a arătat o analiză Rise Project.

Sursa

Loading...

 

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP