Acasă Economie Decizie fara precedent a Wizz Air! Toti romanii care calatoresc trebuie sa...

Decizie fara precedent a Wizz Air! Toti romanii care calatoresc trebuie sa stie asta!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a introdus din 29 octombrie noua politică de bagaje, care permite tuturor pasagerilor să călătorească gratuit cu un bagaj mare de mână, scrie Profit.ro.

Pasagerii vor avea automat dreptul de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55 x 40 x 23 centimetri și o greutate maximă de 10 kilograme, ca parte a prețului biletului lor.

De asemenea, pasagerii vor putea să aibă asupra lor articole de tip „duty free” achiziționate în aeroport, după controlul de Securitate. Pentru acei pasageri care doresc să beneficieze de bagaje suplimentare, serviciul WIZZ Priority le permite să aducă la bord un bagaj adițional mic care să fie amplasat sub scaun, cu dimensiuni maxime de 40x30x18cm. Acest serviciu le garantează că bagajul de mână gratuit va fi plasat în cabină și le permite pasagerilor să se afle printre primii în aeronavă (să sară peste coada de la ambarcare).

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 86 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinații din 43 de țări. Compania are peste 3.300 de angajați și a transportat 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat în 31 martie 2017.

Sursa: Profit.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMeteorologii au vesti proaste: Frigul s-a instaleaza peste Romania!
Articolul următorUn politician a facut nunta cu peste 3000 de invitati! Petrecerea a avut loc la 7 restaurante si sali diferite!