33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiDeclaratii greu de inteles ale lui CTP dupa finala pierduta de Halep:...

Declaratii greu de inteles ale lui CTP dupa finala pierduta de Halep: Unii se pot gandi la un meci aranjat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Simon Halep s-a făcut de rușine în finala turneului de la Cincinnati. A pierdut fără drept de apel în fața spaniolei Garbine Muguruza. Acesta s-a impus cu 6-1, 6-0.

Cristian Tudor Popescu a criticat modul în care Simona Halep a ales să se prezinte la acest meci ce o putea urca pe primul loc în lume.

”Unii se pot gândi și la un meci aranjat, din păcate arată și așa. Vin ca la un priveghi aici. A fost înfrântă încă de la vestiar. A dat doar lovituri de siguranță. E mai rău decât cu Svitolina, acolo măcar a luat două game-uri. Sunt înfrângeri care dor, dor până la os. Nu se poate așa ceva. Nu am replică pentru ce am văzut în seara asta, nu mă așteptam. Eram conștient că prima șansă e a lui Muguruza. Nu mă așteptam la așa ceva, nu e nici măcar o înfrângere. În 95% din timp nici nu a jucat. Nu a intrat în ring, nu și-a asumat lovituri, a avut o atitudine fricoasă, palidă. Ce s-a întâmplat cu Simona? M-a dat peste cap Simona, e dureros. E o sportivă extraordinară în lume. E a doua oară, după Roland Garros, când trăiesc această ratare a Simonei și mai grav e că nu îmi pot explica ce s-a întâmplat.”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi Sport 2.

Ultimele stiri