Acasă Politica DECLARATII Traian Basescu: Nu trebuia sa se implice in anturajul lui Bercea...

DECLARATII Traian Basescu: Nu trebuia sa se implice in anturajul lui Bercea Mondial!

Traian Basescu a declarat ca niciodata nu a avut cu fratele sau vreo discutie cu privire la sprijinirea lui Bercea Mondial si considera ca acesta nu trebuia sa se implice intr-un astfel de anturaj.

Declaratiile presedintelui:

– Niciodata nu am avut cu fratele meu vreo discutie cu privire la sprijinirea domnului Sandu Anghel in procesele pe care le avea. Exista suspiciunea interventiei mele in derularea justitiei in acest caz sau cel putin asa a fost lansata public aseara. De aceea fac un apel public la orice politist, orice procuror si orice judecator care a fost implicat in cazul lui Anghel Sandu: daca a existat vreo interventie a mea pe aceasta scara a anchetei, sa o faca publica.

– Proba ca nu a existat o astfel de interventie este chiar condamnarea lui Anghel.

– Eu cunosc varianta fratelui meu in acest caz inca de anul trecut, cand mi-a spus ca este santajat. Nu o voi prezenta public pentru ca nu sunt dispus sa cred decat in varianta justitiei, si nu in a fratelui meu, pentru ca intr-un stat de drept varianta justitiei este cea adevarata.

– Nu ma voi transforma intr-un avocat al lui, mai ales ca s-a implicat intr-o zona cu oameni cu care nu ar fi trebuit sa se implice.

– In 10 ani nu am facut nicio interventie in justitie, pentru nimeni.

– Regret faptul ca fratele meu s-a implicat intr-un astfel de anturaj, cu consecintele pe care le vedem. Sunt increzator ca justitia va scoate la iveala adevarul.

– Nu voi face nicio interventie la nicio institutie a statului pentru a-l proteja pe fratele meu. Daca a facut ceva ilegal, va trebui sa raspunda in fata legii. Lucrul pentru care il acuz deocamdata este anturajul in care a intrat.

– Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a spus joi dimineata, cand a iesit din curtea casei sale, ca presedintele stia despre cazul lui Bercea Mondial, asa cum „stia toata tara” si ca nu s-a intervenit la el pentru eliberarea acestuia.

– „Este o mare eroare sau sa-i spun rautate sa amesteci presedintele tarii intr-o asemenea problema (…) Este interpretarea lor ca eu zic ca presedintele stie. Presedintele stie despre un asemenea caz, cum sa nu stie. Stia toata tara si sa nu stie presedintele despre cazul Bercea Mondialu?”, a spus Mircea Basescu.

– Intrebat daca a vorbit cu fratele sau de cand a inceput acest scandal, Mircea Basescu a spus: „Am vorbit, bineinteles ca este suparat, este foarte suparat. Este extraordinar de urat din partea postului Antena 3 ca nu ne-a raspuns la telefon in timpul emisiunii si ca incerarca sa arunce, sa amestece in mocirla asta creata de ei presedintele tarii”

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDescopera si tu SECRETUL FRUMUSETII JAPONEZE! Cum poti pacali BATRANETEA!
Articolul următorUn batran vine la preot sa se spovedeasca…