demi-moore-und-russell-brand-schauen-verkniffenDupa cum relateaza The Sun Demi Moore si Russel Brand au devenit foarte apropiati intr-un mod special. Si ce ii leaga atat de tare? Amandoi sunt practicanti infocati de yoga. Iar zvonurile au inceput sa se raspandeasca de saptamana trecuta, de cand cei doi au fost vazuti impreuna la expozitia Stanley Kubrick din Los Angeles.

Se spune ca cei doi sunt foarte apropiati cam de o luna jumate, gratie legaturii lor spirituale prin yoga. Ba mai mult, Russel chiar o invata pe Demi manevre noi. „Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun si sunt foarte legati”, a declarat o sursa a publicatiei britanice. Si cum sursele astea sunt bine informate, a continuat astfel: „Au atat de multe in comun, iar Russel i-a aratat tot felul de posturi noi. Deasemenea, o invata si despre meditatie. El este foarte sarmant, iar ei ii place sa fie impreuna”.

Si mai au ceva in comun. Ambii actori au trecut prin casnicii, prin mai multe relatii si, inevitabi, despartiri. Demi a rupt-o ultima data cu Ashton Kutcher, in noiembrie 2011, pentru ca acesta ar fi inselat-o. Russel a demarat divortul de cantareata Katy Perry, in acelasi an, in decembrie, pentru ca nu se potriveau.

Apropiatii mai susotesc ca viata agitata si obsesia pentru yoga i-au adus in aceeasi relatie pe cei doi actori, prea putin norocosi pana acum. Ce sa spunem? Cum doreste caprioara apa rece de izvor, asa le dorim noi lor fericire-n viitor!