Acasă ACTUALITATE Demisie de rasunet din Guvernul Grindeanu! Un important economist a plecat nemultumit...

Demisie de rasunet din Guvernul Grindeanu! Un important economist a plecat nemultumit de masurile care ingroapa economia!

33

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a semnat, luni, decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei a lui Petru-Alexandru Frătean.

Eliberarea din funcţia de secretar de stat a fost făcută la cererea lui Frătean, scrie News.ro. Desi nu a facut declaratii pe aceasta tema, surse din minister spun ca Fratean ar fi fost foarte nemultumit de modul in care economia tarii a evoluat in primele luni ale anului 2017 si masurile luate de guvern.

Acesta părăseşte postul de la Ministerul Economiei la doar două luni de la numire. În legislatura 2012-2016, Frătean a fost senator PSD.
Articolul precedentJale mare la Antena 3! Doi dintre cei mai mari sustinatori ai Guvernului: Stiam ca programul de guvernare NU poate fi realizat! Doamne fereste sa NU ajungem ca Grecia!
Articolul următorVIDEO – DNA-ul pe urmele lui Tariceanu dupa ce Daniel Constantin l-a acuzat de santaj in forma continuata!