Acasă ACTUALITATE Demisie SOC in Guvern! A spus ASTA și Ciolos L-A DAT AFARA...

Demisie SOC in Guvern! A spus ASTA și Ciolos L-A DAT AFARA imediat!

Unul dintre membrii Guvernului Dacian Cioloș a rămas fără funcție, fiind demis în urma unor declarații care au revoltat România. Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc din funcția de consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, ca urmare a afirmațiilor pe care le-a făcut după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat de joi.

Potrivit unor informații apărute pe internet, consilierul Benoni Țiganiuc le-ar fi spus tinerilor care au participat la întâlnire că nu înțelege patriotismul lor de a munci în țară și să își vadă interesul să plece să muncească în străinătate.


Citeste si:

VIDEO – Ce VOCE are Valerie, sotia lui Dacian Ciolos! Vezi cat de bine canta!

Nu are masina si nici ceasuri scumpe! Ce avere are premierul Dacian Ciolos?


Ministerul Sănătății precizează într-un comunicat remis vineri presei că se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Benoni Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții Ministerului Sănătății și reprezentanții medicilor.

„Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice”, a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, conform comunicatului de presă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSUA este ademenita in Siria pentru a declansa AL TREILEA RAZBOI mondial!
Articolul următorCe mesaje sa NU postezi, sub NICIO FORMA, de Craciun si Revelion pe Facebook!